Prima pagină » Funcția Android care îți trimite la culcare aplicațiile inutile

Funcția Android care îți trimite la culcare aplicațiile inutile

de Roboțelul @ iDOR.info
functia-android-care-iti-trimite-la-culcare-aplicatiile-inutile

Rămâi mereu fără spațiu de stocare pe telefonul Android? Google va lansa o funcție care arhivează automat aplicațiile cele mai puțin utilizate, reducând impactul lor de stocare cu 60%.

La prima vedere, această setare poate părea o rețetă pentru dezastru, dar de fapt este destul de intuitivă. Aplicațiile arhivate nu sunt șterse complet de pe telefon și apar în continuare în sertarul de aplicații.

Când încerci să deschizi o aplicație arhivată, aceasta se reinstalează aproape imediat și păstrează toate datele originale ale utilizatorului.

Setarea „Arhivare automată a aplicațiilor” a debutat pentru prima dată în aprilie 2023, dar a fost accesibilă numai atunci când se încerca instalarea unei aplicații cu spațiu de stocare insuficient.

Cum faci să beneficiezi de noua îmbunătățire

Acum o poți activa în orice moment. Deschide magazinul Google Play, atinge pictograma meniu din partea stângă a barei de căutare, selectează „Setări” și extinde la „General”.

Ar trebui să vezi comutarea „Arhivare automată a aplicațiilor” în partea de jos a ecranului; dacă nu, este posibil ca această funcție să nu fie disponibilă încă pe dispozitivul tău.

Aplicațiile care nu sunt publicate ca Android App Bundle nu pot fi arhivate, deși acest lucru nu ar trebui să fie o problemă, deoarece toate aplicațiile sunt acum obligate să urmeze sistemul App Bundle.

Aceasta este doar una dintre multele modalități de a economisi spațiu de stocare pe dispozitivul Android.

De asemenea, poți așterge mai multe aplicații simultan, să salvezi automat imagini și videoclipuri în Google Photos (sau alte aplicații de stocare în cloud), să îți ștergi memoria cache Spotify sau să utilizezi Google Files pentru a căuta descărcări vechi și articole duplicate.

Din nou, subliniem că Google lansează comutatorul „Arhivare automată a aplicațiilor”. Poate dura ceva timp pentru ca această funcție să ajungă la toate dispozitivele Android, însă.

Dacă spațiul de stocare al telefonului este plin, poți Google Play să-ți prezinte această setare încercând să instalezi pe o aplicație.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Funcția Android care îți trimite la culcare aplicațiile inutile

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type