Prima pagină » Funcția iOS care te ajută să scapi de stres: Cum activezi sunetele de fundal

Funcția iOS care te ajută să scapi de stres: Cum activezi sunetele de fundal

de Roboțelul @ iDOR.info
functia-ios-care-te-ajuta-sa-scapi-de-stres:-cum-activezi-sunetele-de-fundal

iOS oferă o funcție de zgomot ambiental pentru concentrare și relaxare.

Ascuns în mai multe meniuri din cadrul sistemului de operare iOS este Sunete de fundal. Această funcție ingenioasă se află alături de Focus și Trends în gama de funcții de sănătate și bunăstare Apple și este soluția perfectă pentru acele zile în care aveți nevoie de zgomot de fundal pentru a te concentra sau a te relaxa.

Zgomotul de fundal oferă șase opțiuni diferite de zgomot ambiental, de la cele clasice, cum ar fi sunetele de ploaie sau ocean, până la diferite tonuri de zgomot alb. Există chiar și o opțiune de a reda zgomot de fundal în timp ce transmiteți muzică, podcasturi sau videoclipuri. Dorești să adăugi sunete liniștite de ploaie la lista de redare preferată, ușor de ascultat? Sunetele de fundal fac acest lucru posibil în câteva secunde.

În lumea noastră deseori copleșitoare, a fi capabil să te concentrezi sau să te deconectezi poate fi o sarcină surprinzător de complicată, dar s-a dovedit că utilizarea zgomotului de fundal calmant reduce stresul și chiar mărește concentrarea.

Cum să activezi sunetele de fundal pe Iphone-ul tău

1. Deschide Setări pe dispozitivul tău iOS.

2. Din meniul Setări derulează în jos și atinge Accesibilitate

3. Glisează în jos și selectează Audio/Vizual din meniul Accesibilitate

4. Din meniul Audio/Vizual dă clic pe Fundaluri Sunete

5. Activează Sunete de fundal folosind glisorul din partea de sus a ecranului.

6. Utilizează fila Sunet pentru a selecta diferite opțiuni de zgomot de fundal. De asemenea, poți selecta nivelul de volum al sunetului ambiental ales, precum și volumul acestuia atunci când redai alături de alte media folosind glisoarele de mai jos.

7. (Opțional) dacă dorești acces rapid la Sunete de fundal, poți adăuga caracteristica Auz la Centrul de control. Doar navighează la meniul Centrul de control prin Setări și o poți adăuga de aici.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Funcția iOS care te ajută să scapi de stres: Cum activezi sunetele de fundal

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă