Prima pagină » Gerard Pique a înșelat-o pe Shakira și cu o artistă celebră

Gerard Pique a înșelat-o pe Shakira și cu o artistă celebră

de Roboțelul @ iDOR.info
gerard-pique-a-inselat-o-pe-shakira-si-cu-o-artista-celebra

Miriam Saavedra, o cunoscută actriță din Spania, a aruncat bomba! Vedeta susține că Gerard Pique a înșelat-o pe Shakira chiar și înainte de Clara Chia.

Gerard Pique a înșelat-o pe Shakira și cu o artistă celebră

Shakira (46 de ani) și Pique, în vârstă de 36 de ani, s-au despărțit în iunie 2022, după 12 ani de relație. Fostul fotbalist a părăsit-o pe artista columbiană pentru o femeie mult mai tânără, pe nume Clara Chia. Despărțirea celor doi a fost una dintre cele mai mediatizate, mai ales că Pique are deja o relație stabilă cu femeia cu care a înșelat-o pe Shakira.

Recent, au apărut noi informații conform cărora fostul fundaș de la FC Barcelona ar fi încercat să abordeze și o celebră actriță din Spania, deși era încă în relație cu Shakira.

Miriam Saavedra (29 de ani) a dezvăluit în emisiunea „Fiesta” modul în care a fost abordată de Pique, în urmă cu trei ani.

„Fiind o fană a Shakirei, l-am respins pe Pique! În urmă cu trei ani, el a încercat să mă sune de două ori când eram într-un club de noapte. Nu mă interesa Pique, eu o iubesc pe Shakira”, a dezvăluit Miriam Saavedra, potrivit Mundo Deportivo.

Shakira și Gerard Pique au ajuns la un acord în ceea ce privește custodia celor doi copii

După un an de război, Shakira și fostul fotbalist spaniol, Gerard Pique, s-au înțeles în ceea ce îi privește pe copiii lor, Milan și Sasha. Recent, instanța a decis să le acorde custodie comună celor doi foști parteneri. Drept urmare, Sasha și Milan vor locui în continuare la Miami alături de mama lor, iar Gerard Pique va avea posibilitatea să petreacă timp cu cei doi băieți oricând își dorește.

Totuși, există și o clauză la acordul Shakirei cu Gerard Pique. Potrivit Mundo Deportivo, Clara Chia Marti, femeia cu care Pique a înșelat-o pe Shakira, nu are permisiunea să fie în preajma copiilor. Cu toate acestea, tânăra are voie să fie alături de fostului jucător al Barcelonei și băieții lui doar în vacanțe.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Gerard Pique a înșelat-o pe Shakira și cu o artistă celebră

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google