Prima pagină » Google Camera 9.0 pregăteşte funcţii atractive pentru utilizatorii Android 14; Iată-le

Google Camera 9.0 pregăteşte funcţii atractive pentru utilizatorii Android 14; Iată-le

de Roboțelul @ iDOR.info
google-camera-9.0-pregateste-functii-atractive-pentru-utilizatorii-android-14;-iata-le

1.813 ori

<b>Google Camera 9.0 pregăteşte funcţii atractive pentru utilizatorii Android 14; Iată-le</b>Google pregăteşte lansarea lui Pixel 8 pentru data de 4 octombrie, iar tot atunci va lansa şi Android 14. La pachet va sosi şi o versiune nouă de aplicaţie Google Camera, 9.0. Update-ul va fi disponibil exclusiv pentru utilizatorii lui Android 14    „></a></span></p>
<div itemprop=

Google pregăteşte lansarea lui Pixel 8 pentru data de 4 octombrie, iar tot atunci va lansa şi Android 14. La pachet va sosi şi o versiune nouă de aplicaţie Google Camera, 9.0. Update-ul va fi disponibil exclusiv pentru utilizatorii lui Android 14.

Noutăţile au fost partajate de către grupul Google News pe Telegram şi le găsiţi mai jos:

  • Photo/Video Switcher: una dintre funcţiile de bază ale noii aplicaţii Camera este un switcher photo/video amplasat în zona de jos a interfeţei. El face trecerea mai uşoară între captura foto şi cea video.
  • Accesul la setări: o altă schimbare importantă este accesul mai uşor la Settings. Utilizatorii pot face un swipe în sus pentru a accesa Setările sau apasă în stânga switcher-ului pentru a face ajustări rapide ale setărilor camerei. Această schimbare de design oferă o experienţă mai intuitivă şi eficientă pentru fotografi şi videografi.
  • Moduri Photo/Video îmbunătăţite: Google a regândit şi modurile foto/video, introducând noi opţiuni pentru utilizatori. Pe partea foto sunt moduri noi ca Action Pan, Long Exposure, Portrait, Night Sight, Panoramă şi Photo Sphere. Pe partea video avem Pan, Blur (Cinematic), Slow Motion şi Time Lapse.
  • Stabilizare video mai comodă de accesat: Google face stabilizarea video mai accesibilă, integrand modurile de stabilizare în Quick Settings. Poţi face asta mai uşor acum, fără să „sapi” prin meniuri. 
  • Quick Settings: panoul Quick Settings a primit de asemenea noutăţi. Utilizatorii pot face pur şi simplu swipe pentru a accesa panoul Quick Settings, unde găsesc opţiuni şi controale esenţiale. Butonul shortcut pentru acest panou a fost amplasat în colţul din stânga jos pentru o uşurinţă de utilizare sporită. 
  • Zoom Slider: Fanii seriei Pixel trebuie să afle că faimosul zoom slider care a debutat odată cu Pixel 7 a fost păstrat în aplicația camera de pe Pixel 8. Sliderul oferă un control mai precis asupra nivelului de zoom, făcând mai uşoară captura de subiecte la distanţă, cu claritate şi detalii sporite. 
  • Mutarea camerei frontale a lui Gallery: Google a mutat poziţia butoanelor care activeza camera frontală şi a shortcut-ului spre Gallery (au fost schimbate între ele). Asta face navigarea mai uşoară şi intuitivă. 
  • Icon nou: e mai mare, iar aplicaţia are un look mai modern şi atractiv. E şi mai uşor de găsit pe homescreen
  • Cerinţe SDK minime: utilizatorii trebuie să aibă Android 14 SDK 34 pe terminalele lor, pentru a se asigura că funcţiile şi îmbunătăţirile fac parte din experienţa utilizatorului. 
  • Night Sight mai prietenos cu utilizatorul: Night Sight, funcţie populară pentru fotografie low light e acum accesibilă cu un simplu swipe. Utilizatorii pot astfel realiza capturi nocturne cu mare uşurinţă, extinzând potenţialul creativ al seriei Pixel.
  • Camera Roll Preview: preview-ul camera roll şi lens switcher-ul au fost schimbate între ele ca poziţie, pentru o interfaţă mai curată. 

Disponibilitate

Google Camera 9.0.115.561695573.37 este exclusiv compatibil cu Android 14 şi nu va funcţiona pe Android 13 sau versiuni mai vechi. E gândit mai degrabă pentru utilizatorii Pixel, care participă la programul Beta. Puteţi deja să testaţi aplicaţia de pe APKMirror, dar pe proprie răspundere.

-50 de lei din preț pe Flip.ro, cupon: MBL50

Huawei P60 Pro, evoluție sau o revoluție? – Recenzie Detaliată în Română




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Google Camera 9.0 pregăteşte funcţii atractive pentru utilizatorii Android 14; Iată-le

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type