Prima pagină » Google Pixel 8a își face apariția în fotografii hands-on cu luni înainte de lansare! Se anunță o schimbare importantă la nivel de design

Google Pixel 8a își face apariția în fotografii hands-on cu luni înainte de lansare! Se anunță o schimbare importantă la nivel de design

de Roboțelul @ iDOR.info
google-pixel-8a-isi-face-aparitia-in-fotografii-hands-on-cu-luni-inainte-de-lansare!-se-anunta-o-schimbare-importanta-la-nivel-de-design

Pe 4 octombrie Google urmează să anunțe seria de flagship-uri Pixel 8. Detalii despre noile telefoane ale companiei au ajuns pe web și știm deja la ce să ne așteptăm la nivel de design și hardware. După debutul seriei de top, însă, ar urma să fie prezentat și așa-zisul Google Pixel 8a, un model mai accesibil, midrange. Ei bine, azi a apărut pe web o imagine cu acest model, în mod complet neașteptat. El anunță o schimbare importantă la nivel de design. Mai jos avem detalii.

Cel mai probabil vorbim despre un prototip în această fază întrucât vorbim despre succesorul lui Pixel 7a. Dacă roadmap-ul de lansări Google se păstrează, noul model ar urma să fie prezentat anul viitor, în perioada aprilie-mai, în cadrul unui eveniment I/O. Pixel 8a apare pe albastru și e extrem de rotunjit la colțuri. Până acum telefoanele Pixel au abordat un format mai pătrățos. Imaginile au fost postate pe Twitter / X de către tipster-ul Abhishek Yadav și par autentice.

Vedem și partea din față a telefonului care aduce un decupaj bulină pentru camera selfie si margini destul de groase în jurul panoului OLED. Marginile par a fi fabricate din aluminiu, dar spatele ar putea fi din policarbonat, la fel ca în cazul modelului Google Pixel 7a. Legat de specificații, știm doar că acest nou model va primi un procesor Tensor G3 cu nuclee tactate mai jos decât în cazul flagship-urilor Pixel 8 / 8 Pro.

Nu e tocmai neobișnuit să vedem acest leak. Telefoanele Google au parte de scăpări cu luni înainte de debut an de an, iar Pixel 8a nu pare să reprezinte o excepție.

Acum, urmează să vedem dacă această schimbare de design va ajunge și pe alte terminale Pixel anul viitor. Sunt oameni care consideră că acele colțuri extrem de rotunjite nu arată tocmai bine, deși în teorie contribuie la ergonomie. Mai sus am integrat o imagine comparativă cu acest prototip Pixel 8a și varianta actuală, deja lansată, Pixel 7a. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Google Pixel 8a își face apariția în fotografii hands-on cu luni înainte de lansare! Se anunță o schimbare importantă la nivel de design

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type