Prima pagină » GoPro Hero 12 Black a debutat: cameră de acţiune are autonomie dublă faţă de predecesor

GoPro Hero 12 Black a debutat: cameră de acţiune are autonomie dublă faţă de predecesor

de Roboțelul @ iDOR.info
gopro-hero-12-black-a-debutat:-camera-de-actiune-are-autonomie-dubla-fata-de-predecesor

GoPro a anunţat o cameră de acţiune de generaţie nouă, Hero 12 Black. Noua cameră aduce o perioadă mai îndelungată de captură şi culmea, cu aceeași capacitate a bateriei ca şi la predecesor, doar că având o optimizare mai bună a consumului.

Hero 12 Black

În modul de captură 5.3K 60 FPS poate filma 70 de minute cu o singură încărcare, în vreme ce Hero 11 Black oferea doar 35 de minute de autonomie. Bateria a rămas una de 1720 mAh. În mod 1080p la 30 FPS filmarea poate ajunge chiar la 2.5 ore. O altă funcţie binevenită este captura via Bluetooth, adică înregistrarea cu ajutorul căştilor Bluetooth ca sursă de audio.

A treia noutate este Max Lens Mod 2.0. Ataşarea acestui obiectiv aduce un unghi vizual impresionant de 177 de grade, la filmare 4K la 60 FPS. GoPro Hero 12 Black suportă captură foto, video HDR, fotografiere la 27 MP şi poate extrage cadre de 24.7 MP din video-uri.

Are o carcasă rezistentă la apă, până la o adâncime de 10 metri. Pentru stabilizare avem tehnologia HyperSmooth 6.0 + AutoBoost, iar linia orizontului rămâne fixată mulţumită funcţiei Horizon Lock. GoPro Hero 12 Black se poate precomanda pe GoPro.com la suma de 449.99 euro, iar Max Lens Mod 2.0 poate fi achiziţionat la 109.99 euro. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: GoPro Hero 12 Black a debutat: cameră de acţiune are autonomie dublă faţă de predecesor

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă