Prima pagină » Hans Christian Andersen, un pervers cum nu s-a mai văzut. Era bisexual și ținea un jurnal al plăcerilor sale

Hans Christian Andersen, un pervers cum nu s-a mai văzut. Era bisexual și ținea un jurnal al plăcerilor sale

de Roboțelul @ iDOR.info
hans-christian-andersen,-un-pervers-cum-nu-s-a-mai-vazut.-era-bisexual-si-tinea-un-jurnal-al-placerilor-sale

Hans Christian Andersen este un nume sonor pentru majoritatea dintre noi, care ne-am petrecut copilăriile vrăjiți fiind de poveștile sale, care au stat la baza multor filme și desene de-a lungul timpului. În ciuda imaginii de scriitor de basme pentru copii, Andersen a ascuns un secret sumbru, o umbră despre care oamenii sunt șocați să afle.

Plăcerile sexuale ale scriitorului

Umbrele lui Hans Christian Andersen

Hans Christian Andersen (1805 – 1875) a fost un autor danez care a scris piese de teatru, poezii, romane, cărți de călătorie și autobiografii. Specialitatea sa a fost însă basmele, iar operele sale din acest gen, printre care se numără „Mica sirenă” și „Rățușca cea urâtă”, se regăsesc printre cele mai traduse scrieri din lume și au fost un element de bază al copilăriei pentru generații din întreaga lume.

Potrivit historycollection.com copilăria lui Anderson a fost una nefericită. Născut din părinți săraci, a crescut în lipsuri cumplite, iar când era copil, mama sa l-a trimis să lucreze la o moară locală pentru a se descurca. Sărăcia în care a trăit l-a făcut pe tânărul Andersen țintă al batjocurii și al hărțuirii din partea colegilor săi (Rățușca cea urâtă este inspirată, de fapt, din propria copilărie mizerabilă).

El și-a depășit copilăria tristă și sărăcia cumplită și a valorificat aceste experiențe în povești care au avut un impact asupra multora. Cu toate acestea, atunci când nu era ocupat să scrie povești care aveau să ocupe un loc important în copilăria a miliarde de oameni de pe întreaga planetă, Andersen practică niște activități catalogate drept perverse și de neînchipuit pentru o fire sensibilă care a oferit atât de multe povești frumoase și inocente.

Plăcerile sexuale ale scriitorului

Se pare că lui Andersen îi plăcea să se masturbeze în mod compulsiv. Iar când nu făcea asta, îi plăcea să vorbească cu prostituate, întorcându-se acasă pentru a se masturba compulsiv.

Celibatar fiind Andersen nu numai că era adeptul autosatisfacerii, dar îi plăcea să țină o evidență meticuloasă a acestor sesiuni, descriindu-le și enumerându-le în jurnalul său cu o pereche de semne plus (++), cu exemple de intrări descriptive care sună astfel: „Când au plecat, am avut un dublu ++ senzual”. În Paris, îi plăcea să viziteze prostituate și să vorbească cu ele, apoi se grăbea să se întoarcă la hotel pentru a pune mai multe intrări cu semnul ++ în jurnalul său.

Avea, de asemenea, o fire sentimentală și se îndrăgostea de oameni, atât bărbați, cât și femei, care însă nu îi împărtășeau sentimentele. Avea obiceiul de a scrie scrisori de dragoste înduioșătoare către persoanele față de care nutrea sentimente. În aceste scrisori lungi, își exprima față de persoanele despre care știa că nu sunt interesate și că îl vor refuza, iar în mod bizar se bucura de respingere. Ceea ce puțini știu este faptul că avea o sensibilitate pentru băieți, deși era bisexual. Aceștia adeseori nu îi împărtășeau sentimentele.

 În timpul șederii sale la Charles Dickens în 1857, a cerut să fie bărbierit în fiecare dimineață de către unul dintre fiii lui Dickens, cerere pe care autorul britanic a refuzat-o cu supărare. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Hans Christian Andersen, un pervers cum nu s-a mai văzut. Era bisexual și ținea un jurnal al plăcerilor sale

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă