Prima pagină » IFA 2023: Belkin prezintă încărcătoare wireless magnetice Qi2 în stil MagSafe la timp pentru lansarea lui iPhone 15

IFA 2023: Belkin prezintă încărcătoare wireless magnetice Qi2 în stil MagSafe la timp pentru lansarea lui iPhone 15

de Roboțelul @ iDOR.info
ifa-2023:-belkin-prezinta-incarcatoare-wireless-magnetice-qi2-in-stil-magsafe-la-timp-pentru-lansarea-lui-iphone-15

La IFA 2023 și-au făcut apariția și multe accesorii, iar un brand cu renume care a venit cu multe noutăți în Berlin este Belkin care tocmai ce a prezentat un trio de încărcătoare wireless magnetic Qi2 în stil MagSafe, la timp pentru lansarea lui iPhone 15 de pe 12 septembrie. Le descoperim mai jos.

Belkin

Pentru început trebuie menționat că standardul Qi2 de încărcare wireless a fost introdus la început de an 2023, oferind suport magnetic, la fel cum livrează și sistemul MagSafe. Noile modele sunt BoostCharge Pro 3-in-1 Charging Pad, cu alimentare la 15W Qi2 sau 5W alimentare pentru produsele cu suport Qi. Are conector USB-C, iar pad-ul oferă compatibilitate MagSafe.

Apare și BoostCharge Convertible, un încărcător ce are două forme, fie de pad wireless fie de stand, oferind flexibilitate în utilizare. În mod stand te ajută să continui munca, să porți conversații pe FaceTime sau să utilizezi telefonul fără a-l ridica de pe stand. 

 A mai debutat și BoostCharge Pro Universal, pad de încărcare wireless la 15W pentru device-urile Qi.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: IFA 2023: Belkin prezintă încărcătoare wireless magnetice Qi2 în stil MagSafe la timp pentru lansarea lui iPhone 15

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google