Prima pagină » IFA 2023: Samsung prezintă maşini de spălat cu economie de energie cu 40% mai mare decât cerinţele minime ale clasei A

IFA 2023: Samsung prezintă maşini de spălat cu economie de energie cu 40% mai mare decât cerinţele minime ale clasei A

de Roboțelul @ iDOR.info
ifa-2023:-samsung-prezinta-masini-de-spalat-cu-economie-de-energie-cu-40%-mai-mare-decat-cerintele-minime-ale-clasei-a

Samsung Electronics a adus la IFA 2023 în Berlin, Germania o serie de electrocasnice care mizează pe consum redus. E vorba despre o maşină de spălat Clasa A, care asigură economii de energie de până la 40%, plus o pompă de căldură EHS Mono, alternativă la soluţiile clasice de încălzire. Prin aceste produse Samsung promovează un stil de viaţă sustenabil energetic şi ecologic. 

Nouă gamă de maşini de spălat Samsung va include din 2024 modele cu consum de energie redus cu 40% faţă de cerinţele minime ale clasei A. Tehnologiile vor optimiza performanţa de spălare în mod inteligent şi vor reduce consumul de energie, oferind o capacitate de încărcare de 10 kilograme şi design Bespoke.

A-40%

Maşina de spălat A-40% va fi disponibilă pe pieţele europene începând cu primul trimestru din 2024. Maşina de spălat se bucura de conectivitate SmartThings şi poate reduce consumul de energie prin modul AI Energy. Maşina de spălat reuşeşte să spele 3 cicluri în loc de 1 cu acelaşi consum de energie electrică. 

AI Wash va detecta greutatea, tipul ţesăturii şi nivelul de murdărie, optimizând inteligent cantitatea de apă şi detergent necesare, ajustând de asemenea continuu timpii de înmuiere, clătire şi centrifugare. Ciclul de spălare se încheie în 39 de minute, fără compromis.

Nouă pompă EHS MONO

Nouă pompa de căldură EHS Mono utilizează R290 ca agent frigorific, cu potenţial de încălzire globală mai mic faţă de alţi agenţi frigorifici. Noua pompă va furniza în mod constant apă caldă de până la 75 de grade Celsius pentru a încălzi locuinţele. 

EHS MONO

Este un bun înlocuitor pentru sistemele de încălzire din spaţiile rezidenţiale mai vechi, care au fost dependente în trecut de pompe de gaz. Are şi un schimbător de căldură mărit, capabil să transfere mai multă căldură simultan în comparaţie cu o unitate exterioară clasică.

Zona de transfer de căldură este cu până la 39% mai mare, asigurând o performanţă de încălzire de 100% la temperaturi de până la minus 10 grade Celsius.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: IFA 2023: Samsung prezintă maşini de spălat cu economie de energie cu 40% mai mare decât cerinţele minime ale clasei A

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type