Prima pagină » Imagini rare cu Heather Locklear, la trei luni de la filmarea care a stârnit îngrijorare în rândul apropiaților ei

Imagini rare cu Heather Locklear, la trei luni de la filmarea care a stârnit îngrijorare în rândul apropiaților ei

de Roboțelul @ iDOR.info
imagini-rare-cu-heather-locklear,-la-trei-luni-de-la-filmarea-care-a-starnit-ingrijorare-in-randul-apropiatilor-ei

Articol publicat 26 Septembrie 2023

Heather Locklear a fost fotografiată zilele acestea în Calabasas, într-o apariție rară în public, la câteva luni după ce surse apropiate familiei dezvăluiau că vedeta a pierdut din nou lupta cu dependența de alcool, stârnind îngrijorare în rândul apropiaților.

Actrița în vârstă de 61 de ani a purtat acum o bluză neagră cu imprimeu, pantaloni negri evazați și balerini, ținută la care a accesorizat o geantă mare, albă. A încercat să se ferească de aparatele de fotografiat.

Fiica actriței Heather Locklear este de o frumusețe ieșită din comun. Cum impresiona Ava la 22 de ani

Vedeta din „Melrose Place” are un trecut zbuciumat din cauza alcoolului, totul culminând cu un accident în care și-a distrus mașina. A fost condamnată pentru nouă infracțiuni și trimisă la un centru de dezintoxicare în august 2019. A încercat să renunțe la obiceiul distrugător, dar în urmă cu câteva luni DailyMail.com a dezvăluit că aceasta bea din nou, familia sa fiind „foarte îngrijorată”.

În iunie, imagini cu Locklear în public o arătau pe actriță afișând un look dezordonat, în timp ce își croia drum de-a lungul unei clădiri de birouri din Malibu, înainte de a se așeza pe niște trepte și a începe să vorbească singură. Un bărbat care părea să fie logodnicul ei, Chris Heisser, a venit să o ridice pe Heather de la locația respectivă.

O săptămână mai târziu, surse apropiate familiei au confirmat pentru DailyMail.com că Locklear a revenit la vechile obiceiuri. „Heather bea din nou. Familia este foarte îngrijorată pentru ea, nu știu cum să o mai ajute… Richie [Sambora], dar mai ales fiica ei, Ava, care o iubește atât de mult”. „Tequila a fost întotdeauna băutura ei”, a mai spus persoana respectivă. „Nu poate sta departe de asta. E și ea pe Ozempic și este obsedată de greutatea sa. A slăbit mai bine de 15 kilograme”. Sursa a mai adăugat că tot ce i se întâmplă lui Locklear este foarte dureros pentru Ava, în vârstă de 25 de ani, dar și pentru logodnicul Heisser.

„Chris trebuie să o ducă unde ea are nevoie pentru chestiuni legate de job ori la cumpărături și încearcă să-și susțină și cariera proprie în timp ce face tot posibilul să nu mai încarce familia și prietenii cu problemele ei cu alcoolul și drogurile”, a mai spus o persoană din cercul de apropiați.

Cândva una dintre cele mai populare actrițe de la Hollywood, declinul lui Locklear a început după ce s-a despărțit de al doilea ei soț, chitaristul Richie Sambora, în 2006. Anterior a fost căsătorită cu Tommy Lee.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Imagini rare cu Heather Locklear, la trei luni de la filmarea care a stârnit îngrijorare în rândul apropiaților ei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type