Prima pagină » Inna, doar într-un corset, cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii n-au ratat ocazia să o taxeze: Pare de doi metri!

Inna, doar într-un corset, cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii n-au ratat ocazia să o taxeze: Pare de doi metri!

de Roboțelul @ iDOR.info
inna,-doar-intr-un-corset,-cu-un-decolteu-imposibil-de-ignorat.-fanii-n-au-ratat-ocazia-sa-o-taxeze:-pare-de-doi-metri!

Când vine vorba de apariții care mai de care mai inedite, Inna reușește să se facă remarcată, iar dovadă sunt imaginile pe care le postează pe rețelele sociale.

De curând, celebra cântăreață a fost protagonista unui shooting inedit, iar într-o pauză, aceasta le-a arătat fanilor ce ținută a purtat.

Citește și: Cum era Inna în copilărie și ce relație are artista cu părinții ei: „Niciodată nu mă purtam cum sunt fetițele”

Astfel, în imaginea respectivă, cântăreața poartă un corset auriu, pe care l-a combinat cu un colier supradimensionat, în aceeași nuanță, în timp ce părul și l-a prins la spate.

Ținuta nonconformistă aleasă de artistă i-a pus în valoare picioarele perfect tonifiate, iar reacțiile din partea fanilor n-au întârziat să apară: „Arăți extraordinar! Îmi amintești de un personaj din Black Panther!”, „O fotografie frumoasă!”, „Ești atât de drăguță!”.

Citește și: Inna a urcat pe scenă într-o salopetă din plasă, total transparentă. Și Delia, și Antonia au mai îmbrăcat ținuta

De asemenea, unii dintre prietenii virtuali n-au ezitat să nu o critice: „Pare de doi metri în poză!”, „Asta mai lipsea, să vă îmbrăcați în rochie de aluminiu!”.

Ce face Inna pentru a se menține în formă în ciuda programului încărcat

Inna nu se sfiește să-și arate silueta de invidiat și trăsăturile superbe, iar fanii s-au întrebat de multe ori cum reușește să se mențină în formă, având un program foarte încărcat. Aceasta are mare grijă de fizicul ei, se antrenează constat, iar la capitolul alimentație, are un meniu special. Vedeta a renunțat la carne și la produsele de origine animală, optând pentru o alimentație vegană. 

Citește și: Cum a apărut Inna în timpul unui concert. Artista a făcut furori: „Îmi e teamă că într-o zi o să apară fără haine pe scenă”

„Eu mă simt foarte bine cu mine însămi, am grijă de mine, de ceva timp fac antrenamente, merg și la masaje anticelulitice, am grijă de tenul meu, mănânc vegan, dorm cât de mult pot și încerc să fiu mereu odihnită. Sunt momente în care aș spune că sunt nesigură, nu neapărat că nu mă simt bine în pielea mea, dar sunt mai degrabă mood-uri trecătoare. Reușesc să rămân echilibrată făcând toate lucrurile pe care le-am menționat, dar și petrecând timp de calitate cu oameni dragi mie”, a povestit Inna.

Galerie foto




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Inna, doar într-un corset, cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii n-au ratat ocazia să o taxeze: Pare de doi metri!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google