Prima pagină » iOS 17 și iPadOS 17 vor fi lansate în aceeași zi pe dispozitivele Apple compatibile; Așteptăm anunțul pe 12 septembrie

iOS 17 și iPadOS 17 vor fi lansate în aceeași zi pe dispozitivele Apple compatibile; Așteptăm anunțul pe 12 septembrie

de Roboțelul @ iDOR.info
ios-17-si-ipados-17-vor-fi-lansate-in-aceeasi-zi-pe-dispozitivele-apple-compatibile;-asteptam-anuntul-pe-12-septembrie

Dacă e un capitol la care nimeni nu are ce reproșa gigantului Apple atunci acela este suportul software oferit, asta pentru că până și terminale de acum 4-5 ani se bucură de cel mai nou release lansat pe piață. Cum luna septembrie este aici, nu ne pregătim doar pentru lansarea de noi produse hardware, ci și de actualizări software, în speță iOS 17 și iPadOS 17 – update-uri care vor sosi simultan pe dispozitivele compatibile, după cum aflăm astăzi.

Informația vine prin intermediul lui Mark Gurman (Bloomberg), Apple urmând a simplifica calendarul lansărilor software. Dacă anul trecut iOS 16 sosea pe iPhone-urile compatibile pe 12 septembrie (la 5 zile de la introducerea lui iPhone 14), varianta pentru tablete intitulată iPadOS 16 era distribuită tocmai din data de 24 octombrie. Întârzierea cu pricina a fost cauză de către o serie de schimbări făcute de Apple pentru funcția Stage Manger.

Acum nu vom mai da peste asemenea hopuri, iar Apple vrea să livreze atât iOS 17 cât și iPadOS 17 în aceeași zi pe terminalele compatibile. Dacă se păstrează intervalul de 5 zile între anunț și distribuire, atunci mă aștept ca startul procesului de actualizare să fie dat pe 17 septembrie.

Schimbările aduse pentru iOS 17 nu sunt majore, iar printre ele aș aminti acel Contact Poster personalizat sau posibilitatea de a transforma telefonul într-un Smart Display la încărcare în mod landscape. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: iOS 17 și iPadOS 17 vor fi lansate în aceeași zi pe dispozitivele Apple compatibile; Așteptăm anunțul pe 12 septembrie

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă