Prima pagină » Ipostaza neobișnuită în care fanii îl vor vedea pe Alex Velea în „Băieți deștepți”. Locul neașteptat unde s-au desfășurat filmările: „Nu aveam voie cu telefoane, cu familie, copii” VIDEO EXCLUSIV

Ipostaza neobișnuită în care fanii îl vor vedea pe Alex Velea în „Băieți deștepți”. Locul neașteptat unde s-au desfășurat filmările: „Nu aveam voie cu telefoane, cu familie, copii” VIDEO EXCLUSIV

de Roboțelul @ iDOR.info
ipostaza-neobisnuita-in-care-fanii-il-vor-vedea-pe-alex-velea-in-„baieti-destepti”.-locul-neasteptat-unde-s-au-desfasurat-filmarile:-„nu-aveam-voie-cu-telefoane,-cu-familie,-copii”-video-exclusiv

Au trecut mai bine de 15 ani de când Alex Velea a debutat în postura de actor, cu ”Un film simplu”, iar de-a lungul timpului a jucat în diverse producții. Deși nu se intitulează actor, mărturisind că mai are mult de muncă până în acel punct, artistul face o impresie bună la fiecare apariție. Alex Velea a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că speră să aibă o prestație la nivelul așteptărilor și în filmul ”Băieți deștepți”, unde joacă rolul unui deținut.

Alex Velea va apărea în „Băieți deștepți”

Începând cu 13 octombrie, Alex Velea poate fi văzut în lungmetrajul ”Băieți deștepți” într-o ipostază în care nu l-am mai văzut până acum. De altfel, doar câțiva actori și o echipă restrânsă de producție l-au văzut în această ipostază, căci filmările au avut loc la penitenciarul Jilava, într-un cadru extrem de restrâns.

”Pentru mine, un băiat deștept înseamnă un băiat care are cei 7 ani de acasă, un băiat elevat, cult, citit și care a știut să pună accent pe aptitudinile lui. În filmul Băieți Deștepți nu o să vedeți chiar asta, este mai golănesc filmul.

Ce ți-am zis este în accepțiunea mea, ce cred eu. În film e altceva. Eu sunt la pușcărie, deci nu știu cât de deștept sunt. Nu știu ce să zic”, ne-a povestit Alex Velea despre rolul lui, mărturisind că apariția lui în film se datorează în mare parte producătorului filmului, Tiberiu Ioana, un bun și vechi prieten de-al artistului.

”Este prietenul meu foarte bun și cu această ocazie îi mulțumesc că mi-a dat șansa asta. Mersi frumos, Tibi, că ai zis că am venit gratis, că acum o să vrea toată lumea să merg gratis.

La următorul o să-mi dea mai mulți bani, ăsta este deal-ul. Nu. Este prietenul meu bun și profit de ocazia asta să-mi arăt calitățile și în rolul ăsta. Adică sper că am făcut un rol bun, că i-am dat ceva culoare și că oamenilor or să le placă ce am realizat”.

Cosmin Savu și-a lăsat mașina în Africa, după ultima expediție umanitară. „Am donat-o departamentului de situații de urgență din Sierra Leone” VIDEO EXCLUSIV

Cosmin Savu: ”Am pus suflet și am încercat să ajutăm cât mai mult”

Emil Rengle, despre viața amoroasă: “Sunt în primă fază a unei relații”. Ce mesaje obișnuiește să primească: „Unii întrec o limită, alții nu” VIDEO EXCLUSIV

”Eu sunt cântăreț”

Pe Alex Velea l-am întâlnit la filmările celui mai recent videoclip, pentru piesa ”Vulgar”, melodie care se va afla pe coloana sonoră a filmului ”Băieți deștepți”.

Chiar dacă toată lumea, în mod special familia și prietenii, abia așteaptă să-l vadă din nou în postura de actor, Alex Velea mărturisește că el înainte de toate este cântăreț și că, pe scenă, la filmările pentru videoclipuri sau în studio se simte cel mai bine. S-a simțit bine și la filmările pentru cel mai recent lungmetraj, asta pentru că a fost înconjurat de prieteni dragi, printre care și Ruby.

”În film, dar și în viața reală, Ruby este sora mea. Îmi este dragă de când suntem puști. Ne-am și distrat la filmări, evident, dar eu la filmări am emoții foarte mari și îmi doresc să iasă scenele foarte bine.

Chiar am foarte mari emoții, deși am mai jucat și în alte filme. Eu sunt cântăreț, încerc să cochetez și cu treaba asta, dar până să ajung actor mai am câteva pâini de mâncat.

Nu pot să mă compar cu finul meu, unul dintre cei mai buni și talentați actori, Silviu Mircescu, pe care îl apreciez și îl iubesc”, ne-a mai povestit Alex despre distribuția filmului care va fi lansat luna viitoare.

Citește și Ce religie are Antonia. Puțini fani știu asta despre iubita lui Alex Velea. Regulile stricte pe care trebuie să le respecte!

”M-au recunoscut deținuții”

Oricât de mult și-ar fi dorit să-și aducă băieții pe platourile de filmare, mai ales după ce Dominic și Akim au văzut-o pe mama lor, în timp ce filma pentru ”Haita de acțiune”, acest lucru nu s-a putut întâmpla.

”Am filmat la pușcărie. Am filmat în pușcăria de la Jilava unde nu aveam voie cu telefoane, cu familie, copii. M-au recunoscut deținuții, au început să țipe după mine să le dau un pachet de țigări, din alea.

Cred că le-am și cântat o strofă dintr-o piesă. Așa că băieții nu m-au văzut la filmări. Eu nu am văzut încă filmul montat, dar cred că pot veni și ei la cinema din 13 octombrie când va fi rulat în toate cinematografele din țară. Amenzile le primim după. Doamne ferește, glumesc”, a explicat Alex Velea pentru EGO.ro motivul pentru care băieții lui nu l-au văzut în acțiune.

Video: Mihai Robu

Citește și Care este numele real al lui Alex Velea. Aşa îl cheamă în buletin, de fapt, pe iubitul Antoniei. Doar apropiații știau!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ipostaza neobișnuită în care fanii îl vor vedea pe Alex Velea în „Băieți deștepți”. Locul neașteptat unde s-au desfășurat filmările: „Nu aveam voie cu telefoane, cu familie, copii” VIDEO EXCLUSIV

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google