Prima pagină » Kelemen Hunor: Guvernul și președintele nu au voie să spună lucruri care trebuie corectate, nu doar ca să nu râdă alții de tine.

Kelemen Hunor: Guvernul și președintele nu au voie să spună lucruri care trebuie corectate, nu doar ca să nu râdă alții de tine.

de Redacția @ digi24.ro
kelemen-hunor:-guvernul-si-presedintele-nu-au-voie-sa-spuna-lucruri-care-trebuie-corectate,-nu-doar-ca-sa-nu-rada-altii-de-tine.

Kelemen Hunor a vorbit miercuri seara, la Digi24, despre reacțiile întârziate și bâlbele autorităților din România în cazul dronelor rusești prăbușite în Deltă. El a afirmat că MApN, MAE, Guvernul și președintele României trebuie să nu se ascundă în astfel de situații, și n-au voie să spună „lucruri care trebuie corectate peste câteva ore, nu doar din cauza că râd alții de tine, dar ai. populația care trebuie liniștită”, spune președintele UDMR, care subliniază că nu crede că „informațiile nu ajung la președinte și la premier”.

Aceasta este preluată prin Roboțelul iDOR.info!
Sursa acest stiri: Kelemen Hunor: Guvernul și președintele nu au voie să spună lucruri care trebuie corectate, nu doar ca să nu râdă alții de tine.
Autor/editor:
Redacția: Redacția @ Digi24

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type