Prima pagină » Loredana Groza, schimbare colosală! Nu mai e blondă și arată într-un mare fel

Loredana Groza, schimbare colosală! Nu mai e blondă și arată într-un mare fel

de Roboțelul @ iDOR.info
loredana-groza,-schimbare-colosala!-nu-mai-e-blonda-si-arata-intr-un-mare-fel

Loredana Groza (53 de ani) este renumită pentru personalitatea sa puternică și pentru stilul său distinct, fiind considerată o figură emblematică în lumea muzicii și a divertismentului din România. De asemenea, artista este cunoscută și pentru faptul că încearcă constant să iasă din tipare. Așa că nu ne-a surprins foarte tare decizia acesteia de a-și face o schimbare de look. Însă, ne-a impresionat modul în care poate să arate la cei peste 50 de ani. Deși nu mai este blondă, arată într-un mare fel. Este un exemplu că poți să arăți bine în orice etapă a vieții și că, într-adevăr, vârsta este doar o cifră dacă a te respecți și ai grijă de tine.

Loredana are mare grijă de felul în care arată. Foto: Click.

Chiar și la 53 de ani, Loredana pune accent pe felul cum arată și depune eforturi consistente pentru a se păstra într-o formă de invidiat. În afara fapului că merge la sală constant și trage de fiare pentru a-și tonifia corpul, vedeta vine tot timpul cu ceva nou. Și încă reușește, chiar și după atâta vreme, să-și surprindă fanii. Așa cum s-a întâmplat acum cu schimbarea colosală de look pe care și-a făcut-o. 

Schimbare de look nonconformistă

Loredana, un nou look nonconformist. Foto: Click.

Loredana, un nou look nonconformist. Foto: Click.

Arată formidabil și roșcată

Artista nu s-a temut să renunțe la blondul care a consacrat-o și se pare că a pariat pe o carte câștigătoare. Loredana a optat pentru o schimbare de look neconformistă, în stilul său caracteristic. Și a dat încă o dată lovitura, arătând formidabil cu noua alegere. Și fanii au reacționat imediat pe rețelele de socializare și i-au comentat, felicitând-o, la fotografiile pe care chiar vedeta le-a postat pe pagina sa de Instagram în care apare vopsită roșcat deschis, sprijinită de un bolid și îmbrăcată într-o ținută sexy, provocatoare și cu o pălărie stil cowboy. Așadar, să luăm exemplu de la această artistă desăvârșită și să nu uităm să avem mai multă grijă de noi!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Loredana Groza, schimbare colosală! Nu mai e blondă și arată într-un mare fel

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type