Prima pagină » Lovitura de grație pentru Dacia Spring vine tot din China: Cât costă noul Panda Knight

Lovitura de grație pentru Dacia Spring vine tot din China: Cât costă noul Panda Knight

de Roboțelul @ iDOR.info
lovitura-de-gratie-pentru-dacia-spring-vine-tot-din-china:-cat-costa-noul-panda-knight

Lovitura de grație pentru Dacia Spring vine tot din China: Cât costă noul Panda Knight

Vehiculul electric urban încearcă să arate robust, cu o serie de suplimente, inclusiv o scară mică de plastic montată pe șinele de pe acoperiș.

Geely trece pe trendul micro-EV-urilor robuste cu Panda Knight. Noua variantă a modelului Panda urban EV schimbă frumusețea cu aspectul inspirat de off-road, dând vibrații Ford Bronco în ciuda diferenței notabile de dimensiune dintre cele două.

În comparație cu Geely Panda standard care a debutat în decembrie 2022, ediția Knight are mai multe componente reproiectate la exterior, creând un fler off-road. Noua față păstrează farurile rotunde cu LED-uri, deși acestea sunt acum integrate într-o grilă falsă finisată cu plastic nevopsit, la fel ca barele de protecție de teren și extensiile mai late ale aripilor.

Punctele de recuperare, mânerele capotei, șinele de acoperiș, scara montată lateral și spoilerul din spate ajută EV-ul să iasă și mai mult în evidență datorită accentelor de culoare verde lime. Geely a adăugat și un nou design cu cinci spițe pentru jantele din aliaj care păstrează același diametru mic.

Roțile minuscule în combinație cu garda la sol obișnuită fac dificilă justificarea aspectului crossover care există doar pentru spectacol. Sera, ușile, aripile sculptate și unitățile de iluminat sunt preluate de la Geely Panda standard, deși se potrivesc bine cu noile componente.

panda knight interior

Specificații tehnice

Suplimentele îl fac pe Panda Knight puțin mai lung, mai lat și mai înalt în comparație cu fratele său drăguț. Cu toate acestea, este încă destul de mic, măsoară 3.135 mm (123.4 inchi) lungime, 1.565 mm (61.6 inchi) lățime și 1.655 mm (65.2 inchi) înălțime cu același ampatament de 2.015 mm (79,3 inchi).

În ciuda amprentei mici, interiorul poate găzdui până la patru pasageri, spațiul de încărcare crescând până la 800 lt atunci când scaunele din spate sunt rabatate. Facilitățile includ un ecran tactil de 8 inchi pentru infotainment, un grup de instrumente digital alungit de 9,2 inchi, A/C, noi combinații de culori inspirate din natură și un model specific versiunii pentru tapițeria scaunelor din piele artificială.

Geely a echipat Panda Knight cu motorul electric mai puternic disponibil în gama sa de vehicule electrice urbane, producând 40 CP (30 kW / 41 CP) și 110 Nm de cuplu. În mod similar, ei au optat pentru acumulatorul cu o capacitate mai mare de 17,03 kWh litiu fier fosfat, care este bun pentru o autonomie electrică de 200 km conform protocoalelor CLTC.

Lansarea pe piață a Geely Panda Knight în China este programată pentru începutul lunii septembrie 2023. Prețul este de așteptat să fie mai mare decât versiunea standard, care se vinde cu amănuntul între 5.470-7.800 USD, în funcție de model.

Principalul rival al lui Geely Panda Knight va fi Baojun Yep ceva mai mare de la SAIC-GM, deși este probabil ca mai multe mărci să urmeze același model cu vehicule electrice urbane cu aspect mai robust în viitorul apropiat.

Urmăriți Playtech.ro și pe




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Lovitura de grație pentru Dacia Spring vine tot din China: Cât costă noul Panda Knight

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă