Prima pagină » Luna Nouă din 15 septembrie vine cu schimbări importante pentru 3 zodii. Un nativ se va împăca cu o fostă iubire

Luna Nouă din 15 septembrie vine cu schimbări importante pentru 3 zodii. Un nativ se va împăca cu o fostă iubire

de Roboțelul @ iDOR.info
luna-noua-din-15-septembrie-vine-cu-schimbari-importante-pentru-3-zodii.-un-nativ-se-va-impaca-cu-o-fosta-iubire

Pe 15 septembrie 2023, Luna Nouă ne va onora cu prezența sa, nu o să fie doar un spectacol vizual pentru experții și pasionații de astronomie, dar vine și cu un scop pentru astrologie, deoarece unele dintre semnele zodiacului vor suferi o schimbare radicală, mai ales în ceea ce privește sentimentele, deoarece unele dintre ele se vor împăca cu o persoană specială în timpul acestui ciclu.

3 zodii se vor împăca cu o persoană specială în luna nouă din 15 septembrie. Foto: Click.

După cum se știe, fenomenele astronomice influențează în mod direct astrologia și mai ales predicțiile semnelor zodiacale, întrucât va veni Luna Nouă din 15 septembrie 2023, pentru a lăsa multe lecții, și mai mult în ceea ce privește problemele sentimentale, așa că ne așteaptă multe învățături.

Semnele zodiacale care se vor împăca cu o persoană specială în luna nouă 

Există doar câteva semne zodiacale care se vor împăca cu o persoană specială în luna nouă pe 15 septembrie 2023, deoarece energia acestui fenomen îi obligă pe unii dintre noi să se reconecteze cu adevărata noastră iubire. Există momente în viață când haosul și frământările devin copleșitoare, provocând dorința de simplitate.

Pești

Una dintre zodiile care se va împăca cu o persoană deosebită în luna nouă din 15 septembrie 2023 va fi Pești, întrucât dragostea pe care o simți pentru această persoană extraordinară a ars mereu cu pasiune în adâncul inimii tale, depășind orice distanță, ani sau alte încurcături romantice care s-ar putea să-ți fi venit în cale. Pe măsură ce următoarea Lună Nouă înfrumusețează cerurile, gândurile despre această persoană vor deveni aproape inevitabil proeminente în mintea ta. E ca și cum universul te-a făcut să crezi că, contemplațiile tale intense, ar putea fi răsplătite de ele.

Rac

Pe tărâmul iubirii adevărate, există o singură persoană care poate trăi cu adevărat la standardele înalte pe care le prețuiești. Cu toate acestea, călătoria cu acest individ a fost plină de atât de multe încercări și necazuri, încât simpla idee de reconciliere pare aproape imposibilă. Este ca și cum ai crede că situația este complet fără speranță și nu lasă loc vreunei posibilități de reconectare. Legătura dintre voi doi pare deteriorată iremediabil, făcând să pară de neconceput să reparați ceea ce a fost cândva.

Scorpion

O alta dintre zodiile care se va împăca cu o persoană specială în luna nouă din 15 septembrie 2023 este Scorpionul, întrucât calea către împăcare nu este lipsită de provocări, îți aduni toată forța interioară și curajul pentru a vă apropia de această persoană specială care încă deține un loc important în inima ta. Nu ai alungat sau abandonat niciodată această persoană, nici măcar în perioada de separare. Parcă există un fir invizibil care încă te leagă, amintindu-ți constant de prezența lui. Legătura profundă pe care o împărtășiți cu el este încă evidentă și acum tânjiți din nou după apropierea ade acest. Sosirea Lunii Noi înseamnă un nou început, deoarece amândoi aveți sentimente profunde unul pentru celălalt de ceva timp.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Luna Nouă din 15 septembrie vine cu schimbări importante pentru 3 zodii. Un nativ se va împăca cu o fostă iubire

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă