Prima pagină » Mă omoram cu droguri în anii 90! Traumele prin care a trecut una dintre cele mai frumoase femei din lume

Mă omoram cu droguri în anii 90! Traumele prin care a trecut una dintre cele mai frumoase femei din lume

de Roboțelul @ iDOR.info
ma-omoram-cu-droguri-in-anii-90!-traumele-prin-care-a-trecut-una-dintre-cele-mai-frumoase-femei-din-lume

Într-un documentar dedicat erei supermodelelor, frumoasă și irezistibila Naomi Cambell a vorbit despre momentele de vârf ale carierei sale, dar și despre dependența de substanțe care putea să o omoare.

Naomi Campbell Foto: Shutterstock

Naomi Campbell Foto: Shutterstock

De ce Naomi Campbell a început să consume droguri 

Considerată vreme îndelungată o legendă a modei, cu o carieră neîntreruptă de mai bine de trei decenii, Naomi Campbell a vorbit în documentarul „The Super Models” despre lecțiile învățate într-o carieră strălucită, dar care nu a fost nici pe departe atât de ușoară sau glam pe cât ar fi lăsat să se vadă imaginile suprinse în lumina reflectoarelor.

Astfel, modelul britanic a recunoscut că la debutul carierei sale s-a confruntat cu dependența, și a arătat că motivul pentru care a început să consume droguri și alcool în cantități periculoase a fost trauma.

Naomi Campbell povestește în documentar că a utilizat substanțe pentru a face față durerii cauzate de abandonul tatălui ei, care a părăsit-o pe mama ei când aceasta era însărcinată, dar și pentru a reuși să treacă peste asasinarea lui Gianni Versace, designerul italian care a mentorat-o și care a ajutat la conturarea carierelor unor modele care au ajuns la o faimă greu de egalat astăzi de orice persoană care activează în industrie.

„Am ales să mă internez într-un centru de reabilitare”

Modelul născut în Marea Britanie s-a prăbușit la o ședință foto care a avut loc în 1999, după cinci ani de dependență de cocaină, moment în care a decis că este timpul să ajungă la dezintoxicare, lucru care s-a întâmplat chiar în acel an. În confesiunea din cadrul documentarului, Naomi Campbell a vorbit onest despre sentimentele sale din acea perioadă.

Însă acel incident terifiant, când a căzut inconștientă pe jos, a trezit-o la realitate. „Am ales atunci să mă internez într-un centru de reabilitare. A fost cel mai bun lucru pe care l-am făcut pentru mine”, a declarat vedeta, scrie clickpentrufemei.ro.

„Mi-au trebuit ani întregi ca să pot face față situației, să resist tentațiilor. Dar acum știu ce să fac ca să nu mă reapuc de droguri, am capacitatea de-a gestiona asemenea situație în favoarea mea”, a adăugat Campbell.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Mă omoram cu droguri în anii 90! Traumele prin care a trecut una dintre cele mai frumoase femei din lume

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google