Prima pagină » macOS 14 Sonoma ar putea fi lansat împreună cu iOS 17

macOS 14 Sonoma ar putea fi lansat împreună cu iOS 17

de Roboțelul @ iDOR.info
macos-14-sonoma-ar-putea-fi-lansat-impreuna-cu-ios-17

Apple, cunoscută pentru inovațiile sale în domeniul tehnologiei, pare să aibă planuri mari pentru luna septembrie. Conform informațiilor de pe site-ul DonanımHaber, se pare că macOS 14 Sonoma ar putea fi lansat în aceeași perioadă cu iOS 17.

De obicei, Apple lansează noile versiuni ale macOS în lunile octombrie sau noiembrie. Cu toate acestea, anul acesta lucrurile s-ar putea schimba. Analizând actualizările beta pentru macOS 14 Sonoma, există indicii că noul sistem de operare ar putea fi lansat în septembrie. De exemplu, a 7-a versiune beta a macOS Sonoma are un număr de construcție care se termină cu litera „a”, ceea ce sugerează că testarea beta este aproape de finalizare. Acest lucru este similar cu ceea ce s-a întâmplat cu macOS Mojave în 2018, care a fost lansat în septembrie.

Iată o retrospectivă a datelor de lansare pentru macOS în ultimii ani:

  • macOS Sierra: 20 septembrie 2016
  • macOS High Sierra: 25 septembrie 2017
  • macOS Mojave: 24 septembrie 2018
  • macOS Catalina: 7 octombrie 2019
  • macOS Big Sur: 12 noiembrie 2020
  • macOS Monterey: 25 octombrie 2021
  • macOS Ventura: 24 octombrie 2022

În plus, Apple are planuri de a lansa finalizările software-ului său în septembrie, împreună cu seria iPhone 15. Astfel, utilizatorii pot aștepta la iOS 17 pentru iPhone, iPadOS 17 pentru iPad, watchOS 10 pentru Apple Watch, tvOS 17 pentru Apple TV și HomePod 17, care vor fi disponibile după evenimentul Wonderlust.

Fanii Apple au multe motive de entuziasm în această toamnă. Cu lansări multiple de software și posibila apariție simultană a macOS 14 Sonoma și iOS 17, septembrie promite să fie o lună plină de surprize pentru comunitatea tech.

[SURSA]

Marian Ciobanu

Sunt Marian Ciobanu, pasionat de tehnologie cu peste 10 ani de experiență în tehnologia mobilă, gadgeturi și computere. Am studiat la Universitatea Ovidius din Constanța, Științe Economice și am scris numeroase articole despre tehnologie pentru publicații precum Betit, TechCafe și altele. Sunt pasionat de ceea ce fac și în prezent sunt fondatorul Geeki.ro. Cred în împărtășirea cunoștințelor și sunt mereu deschis la discuții despre ultimele inovații în tehnologie.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: macOS 14 Sonoma ar putea fi lansat împreună cu iOS 17

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google