Prima pagină » Magazin Carrefour din județul Covasna amendat pentru rechizite fără traducere în limba română

Magazin Carrefour din județul Covasna amendat pentru rechizite fără traducere în limba română

de Punctul
magazin-carrefour-din-judetul-covasna-amendat-pentru-rechizite-fara-traducere-in-limba-romana

Un supermarket din municipiul Sfântu Gheorghe a fost amendat cu suma de 8.000 de către Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Covasna, în urma unui control în care s-au constatat mai multe nereguli, informează conducerea instituţiei.

Potrivit şefului CJPC Covasna, Mircea Diacon, printre produsele oferite spre vânzare se aflau legume şi fructe depreciate, precum şi rechizite şcolare neinscripţionate corespunzător în limba română.

“Carrefour România SA din municipiul Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna, a fost sancţionat contravenţional cu amenda în sumă de 8.000 lei şi măsură complementară oprirea definitivă a unor legume şi fructe, precum şi oprirea temporară pentru unele rechizite în urma controlului efectuat în data de 06.08.2023 de către comisarii CJPC Covasna, care au constatat că sunt puse la comercializare legume şi fructe depreciate, cu scurgeri de lichid şi mucegai, legume preambalate la care nu corespunde gramajul declarat cu cel existent.

Magazin Carrefour din județul Covasna amendat pentru rechizite fără traducere în limba română at




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Magazin Carrefour din județul Covasna amendat pentru rechizite fără traducere în limba română

Autor/editor: Punctul

Redacția: Redacția @ Punctul

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type