Prima pagină » Mai frumoasă și elegantă decât orice divă de la Hollywood! Regina Letizia, apariția impresionantă

Mai frumoasă și elegantă decât orice divă de la Hollywood! Regina Letizia, apariția impresionantă

de Roboțelul @ iDOR.info
mai-frumoasa-si-eleganta-decat-orice-diva-de-la-hollywood!-regina-letizia,-aparitia-impresionanta

Regina Letizia a Spaniei a bifat încă un look perfect la deschiderea noului sezon al Teatrului Regal de Opera din Madrid. În vârstă de 51 de ani, regina a impresionat cu eleganța sa.

La fel ca și Kate Middleton, Letizia nu are o problemă să poarte aceeași ținută de mai multe ori. Regina Spaniei și-a făcut apariția la evenimentul din Madrid într-o rochie în care se mai afișase deja de două ori, o dată în 2021 și a doua oară în 2022.

Foto: Letizia in 2021, 2022 si 2023, GETTY IMAGES

Superba rochie în stilul lui Audrey Hepburn, fără mâneci, este creația brandului 2nd Skin. 

De data aceasta, Letizia și-a completat look-ul cu o pereche de sandale elegante cu toc, o centură subțire în talie și un clutch de piele. Ca bijuterii, a optat pentru o pereche de cercei rotunzi supradimensionați și mai multe brățări.

În comparație cu Kate Middleton, care are un stil vestimentar mai sobru și previzibil, Letizia surprinde uneori cu alegerile sale în materie de haine. De exemplu, Prințesa de Wales nu ar purta niciodată haine de piele.

Chiar și la mărimea tocului, preferințele ei sunt diferite de ale lui Kate Middleton. Prințesa de Wales poartă tocuri mai mici, în vreme ce Letizia, chiar daca suferă de o boală care îi provoacă durere la picioare, prefer pantofii cu toc înalt și subțire. 

Nu se ferește să poarte rochii cu spatele sau cu umerii goi. În vârstă de 51 de ani, Letizia a impresionat adesea cu musculatura brațelor ei bine definită, semn că nu sare peste ședințele de fitness.

SURSA FOTO: GETTY IMAGES




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Mai frumoasă și elegantă decât orice divă de la Hollywood! Regina Letizia, apariția impresionantă

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă