Prima pagină » Mama lui e un supermodel din anii 90, tatăl lui deține Gucci, iar mama vitregă a făcut un film cu Angelina Jolie. Cine e el?

Mama lui e un supermodel din anii 90, tatăl lui deține Gucci, iar mama vitregă a făcut un film cu Angelina Jolie. Cine e el?

de Roboțelul @ iDOR.info
mama-lui-e-un-supermodel-din-anii-90,-tatal-lui-detine-gucci,-iar-mama-vitrega-a-facut-un-film-cu-angelina-jolie.-cine-e-el?

Mama lui e un supermodel din anii 90, tatăl lui deține Gucci, iar mama vitregă a făcut un film cu Angelina Jolie. Cine e el?

Data publicarii: 14 Septembrie 2023

Data actualizare: 14 Septembrie 2023

Mama lui este unul dintre supermodelele de top din anii 90, care a fost pe coperta Vogue alături de colegele  Christy Turlington și Cindy Crawford.

Tatăl lui este un miliardar a cărui companie deține Gucci, dar și Balenciaga, Bottega Veneta, Yves Saint Laurent, Creed, Puma și Alexander McQueen.

Mama lui vitregă este un star de cinema care a jucat alături de Angelina Jolie într-un film Marvel. Aceasta este o actriță de top la Hollywood încă din anii 90.

Tânărul a fost surprins de fotografi la un eveniment din New York, unde s-a aflat alături de mama lui.

Cine este băiatul?

Acesta are 16 ani și este Augustin James Evangelista. Mama lui e Linda Evangelista, care a fost model pentru Chanel și Fendi și a apărut pe coperta a 100 de reviste. Tatăl este François-Henri Pinault, un om de afaceri francez, care e și soțul actriței Salma Hayek. 

Linda Evangelista și Pinault au avut o relație romantică între 2005 și 2006. Aceasta a declarat, în trecut, că este prietenă bună cu Salma Hayek, actuala soție a lui Pinault, și chiar îi acceptă invitația de Thanksgiving în fiecare an. 

Foto. Getty

ȘTIRI SIMILARE

ULTIMELE ȘTIRI

VIDEO PROTVPLUS.RO

Groapa – Trailer

Stirile PRO TV # 13.00 – 14 Septembrie 2023

Visuri la cheie: Sezonul 10 – Trailer

Săriți de pe fix – Trailer

Săriți de pe fix – Trailer

Imperiul Leilor, Sezonul 4 – Trailer

Ioana Brumar, despre personajul pe care îl interpretează…

I like IT – Activitățile școlare sunt acum mult…

Cine este Alma Coman? Groapa, un nou serial, în…

Vacanțe fără griji. Cum ne ferim de surprize…

Modifică setările cookies

Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications

Get notifications about important news!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Mama lui e un supermodel din anii 90, tatăl lui deține Gucci, iar mama vitregă a făcut un film cu Angelina Jolie. Cine e el?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google