Prima pagină » Mariajul dureros al Prințesei Caroline de Monaco: cine este francezul care i-a frânt inima

Mariajul dureros al Prințesei Caroline de Monaco: cine este francezul care i-a frânt inima

de Roboțelul @ iDOR.info
mariajul-dureros-al-printesei-caroline-de-monaco:-cine-este-francezul-care-i-a-frant-inima

În 1982, când faimoasa ei mamă, Grace Kelly, și-a pierdut viața, prima născută a cuplului princiar, Caroline de Monaco, a fost nevoită să preia rolul de primă doamnă a principatului.

Atunci, tatăl ei, Prințul Rainier a lăudat-o și a declarat pentru presa vremii că „Prințesa Caroline a intrat în pielea mamei ei. Are același spirit ca aceasta”.

caroline de monaco profimedia jpg

În aceste zile, Caroline este mai degrabă o prezență discretă, dar asta nu înseamnă că prințesa nu este o figură importantă în Monaco, ajutându-l pe fratele ei, Albert, atunci când este nevoie de ea. Toți cei apropiați o consideră pe sora suveranului o femeie deosebit de puternică, care a reușit să depășească o mulțime de greutăți în viața personală.

Toată lumea știe despre tragica dispariție a celui de-al doilea ei soț, Stefano Casiraghi, decedat înainte de vreme într-un accident nautic, însă mult mai puțin cunoscute sunt detaliile despre primul ei mariaj, unul la fel de nefericit, dar din alte motive.

Prima căsnicie a Prințesei Caroline a fost, practic, un dezastru. În 1978, la doar 21 de ani, frumoasa monegască s-a căsătorit cu un bancher francez cu 17 ani mai mare decât ea, pe nume Philippe Junot. Părinților ei, în special, mamei ei, Prințesei Grace, nu le-a plăcut Junot de la început și, aparent, au simțit că mariajul este doar o modalitate prin care Caroline se răzvrătește. Într-adevăr, această uniune nu a durat decât doi ani.

Caroline de Monaco și primul ei soț, Philippe Junot foto profimedia

Imaginea 1/6: Caroline de Monaco și primul ei soț, Philippe Junot foto profimedia

În tot acest timp, Caroline a fost stânjenită și cu inima frântă, pentru că Junot era un binecunoscut Casanova care se zvonește că a înșelat-o pe tot parcursul relației lor. Cu puțin timp înainte de despărțire, Junot a fost văzut în compania altei tinere, susținând pentru The Washington Post că „mariajul nostru nu este mai mult decât o formalitate. Nu există nimic care ne ține împreună”.

Mai târziu, francezul a declarat pentru publicația Ladies Home Journal că prințesa era foarte geloasă atunci când el dansa cu alte femei și că sora lui Albert a ripostat flirtând, la rândul ei, cu alți bărbați. Junot chiar a sugerat că este în regulă ca un bărbat să-i fie infidel soției sale, atâta timp cât el nu își face aventura publică. Cu toate acestea, Junot a dat vina pe mass-media pentru despărțirea lor, spunând că „presa este responsabilă pentru crearea unei atmosfere de infidelitate între Caroline și mine”.

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Mariajul dureros al Prințesei Caroline de Monaco: cine este francezul care i-a frânt inima

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google