Prima pagină » Misteriosul Dispozitiv Valve: Aproape de Lansare?

Misteriosul Dispozitiv Valve: Aproape de Lansare?

de Roboțelul @ iDOR.info
misteriosul-dispozitiv-valve:-aproape-de-lansare?

Valve, cunoscută pentru ambițiile sale în domeniul hardware, a lăsat să se înțeleagă în ultimii doi ani că ar dori să lanseze un headset VR autonom, un nou controller Steam și o revizuire a Steam Deck cu o durată de viață mai lungă a bateriei și un ecran îmbunătățit. Se pare că acum, Valve este pe punctul de a lansa cel puțin unul dintre aceste produse.

Recent, Agenția Națională de Cercetare Radio din Coreea de Sud a certificat un „dispozitiv wireless de joasă putere” de la Valve cu denumirea „RC-V1V-1030”. Certificarea din Coreea de Sud nu ne oferă multe detalii despre dispozitiv, cu excepția faptului că folosește Wi-Fi de 5GHz. Cu toate acestea, agențiile de reglementare în telecomunicații solicită de obicei certificarea doar pentru prototipurile care urmează să fie importate și eventual puse în vânzare într-o țară.

Mai sunt și alte indicii în codul Valve. Michael Larabel de la Phoronix a observat că Valve a adăugat noi modificări în jurul APU-ului Steam Deck’s Van Gogh, inclusiv numele misterios de produs „Galileo” și familia de produse „Sephiroth”. Există speculații că acesta ar putea fi un headset VR autonom sau o actualizare a Steam Deck.

Un lucru este cert: Valve pregătește ceva interesant. Va fi fascinant să vedem ce va fi acest produs și cum se va compara cu alte dispozitive de pe piață, cum ar fi viitorul succesor al Nintendo Switch.

[SURSA]

Marian Ciobanu

Sunt Marian Ciobanu, pasionat de tehnologie cu peste 10 ani de experiență în tehnologia mobilă, gadgeturi și computere. Am studiat la Universitatea Ovidius din Constanța, Științe Economice și am scris numeroase articole despre tehnologie pentru publicații precum Betit, TechCafe și altele. Sunt pasionat de ceea ce fac și în prezent sunt fondatorul Geeki.ro. Cred în împărtășirea cunoștințelor și sunt mereu deschis la discuții despre ultimele inovații în tehnologie.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Misteriosul Dispozitiv Valve: Aproape de Lansare?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă