Prima pagină » Nepotul Reginei Margareta rupe tăcerea, după ce a fost deposedat de titlul princiar. Ce declară Nikolai

Nepotul Reginei Margareta rupe tăcerea, după ce a fost deposedat de titlul princiar. Ce declară Nikolai

de Roboțelul @ iDOR.info
nepotul-reginei-margareta-rupe-tacerea,-dupa-ce-a-fost-deposedat-de-titlul-princiar.-ce-declara-nikolai

Ce tânăr exemplar și înțelept a ajuns Contele Nikolai, fost prinț al Danemarcei. Fiul cel mare al Prințului Ioachim, mezinul Reginei Margareta a Danemarcei, a vorbit deschis într-un nou interviu.

Povestea este simplă și a fost expusă și în articolele site-ului nostru de mai multe ori. Excentrica Regină Margareta a Danemarcei (Margrethe) are doi fii: primul născut, Prințul moștenitor Frederik, care are patru copii, toți prinți, și mezinul Ioachim, care are doi fii din prima căsătorie și doi copii cu actuala soție. Primul născut al Prințului Ioachim al Danemarcei este Nikolai, cel mai mare nepot al Reginei Margareta a Danemarcei. Nikolai a fost prinț până în ianuarie 2023. La fel ca fratele său biologic și ca cei doi frați vitregi. Din ianuarie 2023, Nikolai poartă doar titlu de Conte de Monpezat și deși este cel mai cunoscut dintre nepoții Reginei Margareta, este și cel care s-a plâns cel mai puțin din acest motiv.

Contele Nikolai de Monpezat in revista Numero Olanda

Imaginea 1/9: Contele Nikolai de Monpezat in revista Numero Olanda

Contele de Monpezat pare că este singurul care a ”încasat” cel mai bine retrogradarea făcută de Regină. Margareta a Danemarcei a anunțat din toamna anului trecut că îi va deposeda de titlurile princiare pe nepoții din partea mezinului său. 

Contele Nikolai de Monpezat a vorbit despre decizia bunicii sale, Regina Margrethe a II-a a Danemarcei de a-i schimba titlul, într-un nou interviu pentru 9Honey. „Este încă un subiect destul de delicat, dar, vreau să spun, sunt aceeași persoană care a fost întotdeauna”, a spus el. „Este mai mult o formalitate sau un fel de schimbare a apartenenței, într-un fel.”

Contele în vârstă de 24 de ani a remarcat că este „greu de descris, mai ales în engleză”, dar că este „aceeași persoană” care a fost întotdeauna.

Titlul de Prinț al lui Nikolai a fost întrerupt la începutul anului 2023, împreună cu titlurile fraților săi mai mici. Casa Regală Daneză a anunțat decizia reginei Margareta a Danemarcei de a schimba titlurile copiilor fiului său, prințul Ioachim, în septembrie anul trecut.

Casa daneză a explicat anterior că, prin decizia ei, Regina a dorit „să creeze cadrul pentru ca cei patru nepoți să își poată modela propria viață într-o măsură mult mai mare, fără a fi limitate de considerațiile și îndatoririle speciale pe care o afiliere formală cu Casa Regală a Danemarcei ca instituție implică.”

Mai multe pentru tine…

În timp ce Nikolai crede că în viitor „va fi mai liber”, el a subliniat că „nu s-a simțit niciodată limitat înainte”. Contele a spus: „Deci, pentru mine, așa cum am menționat mai înainte, încă nu s-a schimbat nimic. Cred că în viitor va face diferența.”

Deși schimbarea a fost, cu siguranță, un șoc pentru Nikolai, el și bunica lui paternă au o „relație bună”. El a spus: „Avem o relație frumoasă, da, ea mi-a urat la mulți ani, avem o relație bună.”

Primul născut al Prințului Ioachim și-a sărbătorit 24 de ani de naștere pe 28 august în Australia, unde studiază la Universitatea de Tehnologie din Sydney pentru un semestru. Casa Regală Daneză a marcat ziua de naștere a lui Nikolai cu o fotografie pe Instagram, alături de care a apărut și mesajul: ”Excelența Sa Contele Nikolai împlinește astăzi 24 de ani și-și aniversează ziua de naștere în Australia, căci în prezent urmează Universitatea de Tehnologie din Sydney.”

Foto: Getty, Profimedia, Instagram




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Nepotul Reginei Margareta rupe tăcerea, după ce a fost deposedat de titlul princiar. Ce declară Nikolai

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă