Prima pagină » Noi imagini ce prezintă ceasul Xiaomi Watch 2 Pro apar online alături de dotări; Va rula WearOS

Noi imagini ce prezintă ceasul Xiaomi Watch 2 Pro apar online alături de dotări; Va rula WearOS

de Roboțelul @ iDOR.info
noi-imagini-ce-prezinta-ceasul-xiaomi-watch-2-pro-apar-online-alaturi-de-dotari;-va-rula-wearos

Încă de la mijloc de lună august știm că cei de la Xiaomi pregătesc un smartwatch premium, un model intitulat Watch 2 Pro care scapă de acel Lite OS în favoarea unui Wear OS consacract. Am descoperit ulterior și randări cu iz oficial, iar astăzi ceasul apare din nou în imagini, la pachet cu o listă de dotări aproape complete. 

Xiaomi Watch 2 Pro

Vedem aici ceasul pe negru, într-o variantă ce aduce curea din silicon și observăm mai multe elemente vizuale, precum butonul crown rotativ din lateral, cadranul metalic și finisajul aplicat de Xiaomi asupra inelului din jurul ecranului. Apare și un inel secundar cu textură punctată care contribuie la un look elegant și premium.

Xiaomi Watch 2 Pro

În materie de dotări avem aici de-a face cu un ecran AMOLED de 1.43 inch ce oferă rezoluție de 466 x 466 pixeli și densitate de 326 ppi, iar la interior găsim un procesor Snapdragon W5+ Gen1. Primim 2 GB RAM + 32 GB stocare flash, iar bateria are 500 mAh, urmând a oferi până la 3 zile autonomie cu o singură alimentare.

Va exista și un model LTE, iar un detaliu interesant este acela că peste WearOS vom vedea interfața MIUI adaptată în versiunea pentru ceasuri. Corpul său va fi realizat din oțel inoxidabil, iar pentru ecran va exista protecție Gorilla Glass. Îl vom găsi și în variantă cu brățară din piele și avem desigur certificare 5ATM, ba chiar și EKG.

Așteptăm lansarea!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Noi imagini ce prezintă ceasul Xiaomi Watch 2 Pro apar online alături de dotări; Va rula WearOS

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă