Prima pagină » Noiembrie aduce surprize: Xiaomi 14 mai devreme decât era așteptat!

Noiembrie aduce surprize: Xiaomi 14 mai devreme decât era așteptat!

de Roboțelul @ iDOR.info
noiembrie-aduce-surprize:-xiaomi-14-mai-devreme-decat-era-asteptat!

Xiaomi, unul dintre giganții tehnologici din China, este pe cale să lanseze noua serie de telefoane Xiaomi 14 în noiembrie, cu o lună mai devreme decât așteptările inițiale ale fanilor. Această informație a fost descoperită în codul MIUI 15, ultima versiune a interfeței utilizator dezvoltată de Xiaomi.

În trecut, Xiaomi a avut obiceiul de a lansa noile sale modele flagship la sfârșitul anului. De exemplu, Xiaomi 13 și 13 Pro au fost prezentate publicului în decembrie 2022. Cu toate acestea, se pare că Xiaomi a decis să accelereze calendarul de lansare pentru seria Xiaomi 14, mutându-l în noiembrie. Deși compania nu a confirmat oficial această dată, utilizatorii atenți au reușit să extragă această informație din codul MIUI 15.

Sursele sugerează că Xiaomi testează în prezent MIUI 15 pe baza Android 14. Codul descoperit în această versiune indică faptul că seria Xiaomi 14 va fi lansată în prima săptămână a lunii noiembrie. Mai mult, se pare că dezvoltarea seriei Xiaomi 14 este aproape de finalizare, având în vedere codurile de versiune MIUI-V15.0.0.1.UNCEUXM și MIUI-V15.0.0.1.UNBEUXM identificate.

Un alt detaliu interesant este că lansarea seriei Xiaomi 14 ar putea avea loc înainte de evenimentul de reduceri masive din 11 noiembrie, cunoscut ca „Singles Day” în China, un eveniment comparabil cu Black Friday. Se așteaptă ca noua serie să includă modelele Xiaomi 14 și 14 Pro, iar zvonurile sugerează și posibilitatea unui model Ultra care ar putea fi lansat în 2024. Se pare că aceste dispozitive vor fi echipate cu procesorul Snapdragon 8 Gen 3, care va fi lansat în octombrie.

Fanii Xiaomi au toate motivele să fie entuziasmați de această lansare anticipată. Cu tehnologie de ultimă oră și un design inovator, seria Xiaomi 14 promite să redefinească standardele în industria smartphone-urilor.

[SURSA]

Marian Ciobanu

Sunt Marian Ciobanu, pasionat de tehnologie cu peste 10 ani de experiență în tehnologia mobilă, gadgeturi și computere. Am studiat la Universitatea Ovidius din Constanța, Științe Economice și am scris numeroase articole despre tehnologie pentru publicații precum Betit, TechCafe și altele. Sunt pasionat de ceea ce fac și în prezent sunt fondatorul Geeki.ro. Cred în împărtășirea cunoștințelor și sunt mereu deschis la discuții despre ultimele inovații în tehnologie.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Noiembrie aduce surprize: Xiaomi 14 mai devreme decât era așteptat!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google