Prima pagină » Noua generație Mazda6 ar putea trece la o arhitectură cu tracțiune spate și motoare cu 6 cilindri

Noua generație Mazda6 ar putea trece la o arhitectură cu tracțiune spate și motoare cu 6 cilindri

de Roboțelul @ iDOR.info
noua-generatie-mazda6-ar-putea-trece-la-o-arhitectura-cu-tractiune-spate-si-motoare-cu-6-cilindri

Viitoarea generație Mazda6 ar putea reprezenta o schimbare radicală. Sedanul s-ar putea transforma într-un coupe cu patru uși, cu tracțiune spate și motoare cu 6 cilindri.

Zvonuri despre faptul că Mazda va trece la o arhitectură cu tracțiune spate și motor longitudinal pe sedanul său de clasă medie circulă prin industrie de ani buni. Cu toate acestea, producătorul japonez încă vinde actuala generație de Mazda6, generație care a fost adusă pe piață în 2012 și care a suferit mai multe actualizări de-a lungul timpului. În plus, compania a dat de înțeles că noua platformă nu va fi folosită pentru o nouă generație a sedanului.

Chiar dacă producătorul consideră că ar fi o direcție interesantă, cea de a avea un sedan cu motor longitudinal și tracțiune față, piața are alte cerințe, deoarece clienții caută SUV-uri. Oficial, nu există nici un sedan Mazda cu șase cilindri și tracțiune spate care să fie în prezent în curs de dezvoltare.

Mazda ar putea lansa un sedan cu motor longitudinal și tracțiune spate

Cu toate acestea, zvonurile spun că Mazda și-ar fi schimbat deciziile. Conform Motor1, producătorul japonez consideră dezvoltarea unui sedan cu patru uși, motor longitudinal și tracțiune spate. Această schimbare ar veni în urma reacțiilor pozitive ale clienților care au cumpărat noile SUV-uri care folosesc această arhitectură.

Succesul timpuriu al modelelor CX-60 și CX-90 i-ar fi determinat pe oficialii de rang înalt Mazda să-și dea acordul pentru un nou sedan. Cu toate acestea, aceste zvonuri rămân în definitiv doar zvonuri și trebuie să le luăm ca atare. Mai mult, se pare că mașina nu va fi o berlină tradițională, ci mai degrabă un coupe elegant cu patru uși.

În trecut am putut vedea conceptul VISION COUPE, iar dacă Mazda decide să urmeze acea linie de design, atunci noul model ar trebui să arate foarte bine.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Noua generație Mazda6 ar putea trece la o arhitectură cu tracțiune spate și motoare cu 6 cilindri

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă