Prima pagină » Noul crossover de la Peugeot atacă Tesla model Y VIDEO

Noul crossover de la Peugeot atacă Tesla model Y VIDEO

de Roboțelul @ iDOR.info
noul-crossover-de-la-peugeot-ataca-tesla-model-y-video

Unul dintre cele mai populare SUV-uri crossover din Europa va primi un sistem de propulsie electric de generație următoare, iar acest nou model va fi prezentat săptămâna viitoare.

Peugeot E-3008 se va alătura unei game în creștere de vehicule electrice (EV) ale mărcii franceze și va fi prezentat pe 12 septembrie.

Într-un teaser video  sunt prezentate diverse elemente de design dar fără a ne oferi o imagine completă a vehiculului.

Cu toate acestea, Peugeot a prezentat anterior profilul lateral al modelului E-3008, care adoptă mai mult o siluetă de SUV coupe decât cea a mașinii actuale.

În scurtul videoclip este vizibil un spoiler ascuțit pe acoperiș, care se prelungește ușor peste luneta din spate, precum și numeroase însemne E-3008.

2. -imagine fara descriere- (peugeot-3008-i-cockpit-1_85111900.jpg)

Teaserul ne oferă, de asemenea, o nouă privire asupra noului interior Panoramic i-Cockpit pentru E-3008, pe care Peugeot l-a dezvăluit deja.

Noul design interior va debuta pe E-3008 și va influența viitoarele Peugeot-uri.

La fel ca în cazul modelelor Peugeot existente, instrumentele de bord sunt poziționate mai departe spre parbriz, astfel încât șoferii nu trebuie să privească prin volan, evitând, de asemenea, necesitatea unui head-up display.

Afișajul instrumentelor și ecranul tactil de infotainment sunt plasate acum într-o zonă de afișare curbată de 21,0 inci, care este înclinată spre șofer, dar care este în continuare accesibilă pasagerului de pe scaunul din față.

Tabloul de bord are un design etajat, accentuat de ornamente în culoarea caroseriei și de fâșii de material textil. Țesătura acoperă secțiuni ale ușilor, ale consolei centrale și ale tabloului de bord, pe care sunt amplasate ecranul de control al climatizării, butoanele de selectare a treptelor de viteză și gurile de ventilație.

3. -imagine fara descriere- (peugeot-3008-i-cockpit-2_23559000.jpg)

Funcțiile importante, precum frâna de parcare electronică, volanul și funcțiile de climatizare se găsesc pe o consolă centrală etajată, împreună cu suporturile pentru pahare.

Volanul cu două spițe este prevăzut cu butoane sensibile la atingere, însă Peugeot spune că acestea se activează doar când sunt apăsate cu intenție.

Se așteaptă ca E-3008 să fie susținut de o versiune a platformei STLA Medium de la Stellantis.

Compania promite cea mai bună autonomie, timp de încărcare, performanță, eficiență, accesibilitate și plăcere de a conduce din clasa sa.

Aceasta promite o autonomie WLTP de peste 700 km cu un pachet de baterii „Performance” și de peste 500 km cu un pachet „Standard”, cu o energie utilă de până la 98 kWh.

4. -imagine fara descriere- (peugeot-e-3008-2_57339800.jpg)

Vehiculele STLA Medium vor utiliza o arhitectură electrică de 400V. În funcție de aplicație, Stellantis promite un consum de energie de mai puțin de 14 kWh la 100 km și capacitatea de a încărca un vehicul de la 20 la 80% în 27 de minute – o rată de 2,4 kWh pe minut.

De asemenea, va oferi propulsoare cu un singur motor sau cu două motoare, cu o putere cuprinsă între 160 și 285 kW.

Peugeot plănuiește, de asemenea, un înlocuitor pentru 5008, care este în prezent o versiune mai încăpătoare, cu al treilea rând, a modelului 3008. Acesta a fost recent spionat în timpul testelor.

Modelul E-3008 se va alătura unei game tot mai mari de Peugeot-uri electrice. Marca oferă deja e-2008 și e-Partner în Australia, iar e-208 li se va alătura și e-208.

În străinătate, Peugeot oferă, de asemenea, furgonetele e-Expert și e-Boxer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Noul crossover de la Peugeot atacă Tesla model Y VIDEO

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google