Prima pagină » Nu vrea să mai audă de el după atacurile „de neiertat” la adresa Camillei! Charles e categoric cu Harry

Nu vrea să mai audă de el după atacurile „de neiertat” la adresa Camillei! Charles e categoric cu Harry

de Roboțelul @ iDOR.info
nu-vrea-sa-mai-auda-de-el-dupa-atacurile-„de-neiertat”-la-adresa-camillei!-charles-e-categoric-cu-harry

Prințul Harry merge săptămâna aceasta Londra pentru prima dată în patru luni, dar nu va fi invitat la discuțiile de pace cu tatăl său, Regele Charles, susține Paul Burrell, confidentul Prințesei Diana.

În momentul de față, Prințul Harry face ultimele pregătiri pentru călătoria sa în Marea Britanie. Este a doua oară în acest an când fiul Regelui Charles se întoarce în țara sa natală. El a făcut o călătorie fulminantă pentru a asista la încoronarea tatălui său în luna mai și s-a întors o lună mai târziu pentru un proces.

Ultima dată, Prințul Harry a petrecut mai puțin de 24 de ore pe teritoriul său natal, și este probabil ca vizita din această săptămână să fie la fel de scurtă. Paul Burrell, confidentul prințesei Diana, a declarat în exclusivitate pentru The Mirror că nu există nicio șansă ca el să fie invitat să îl viziteze pe tatăl său, Regele Charles al III-lea. De fapt, este posibil ca o întâlnire să fie complet exclusă, deoarece Regele Charles nu-l poate ierta pe Prințul Harry pentru că a atacat-o pe „mama sa vitregă” Camilla.

Paul Burrell ne spune: „Nu cred că va avea loc vreo întâlnire. Aceste discuții au fost murmurate la înmormântarea prințului Phillip. Au existat zvonuri la Jubileul de Platină. Au fost speculații și la înmormântarea reginei. Se zvonește și acum. Dar nu se va întâmpla”. Regele Charles se pregătește în prezent pentru o vizită de stat în Franța la sfârșitul acestei luni, iar Burrell spune că lui Harry îi va fi greu să ajungă la tatăl său.

„Agenda regală va fi foarte plină”, spune Burrell. „Iar când Harry va sosi, va fi imposibil să obțină o întâlnire cu cineva din această familie”.

Paul Burrell spune că Harry „cunoaște regulile” și nu va încerca să-și vadă familia fără o invitație oficială. „Cunoaște regulamentele, cunoaște protocoalele”, spune Burrell. „Știe că, deși ar putea probabil să conducă până la Palatul Kensington și să treacă prin poliție, pentru că este un prinț. Și probabil că ar putea să bată la ușa lui Kate și William. Dar el știe că nu asta ar trebui să facă. Pentru că el nu se va apropia de o reședință regală și nu îi va deranja pe regali decât dacă este invitat să intre”. Burrell spune că Harry „a ales această cale” și că va fi dificil să găsească o cale de a reintra în grațiile familiei sale. „Agenda regală nu este de a purta discuții de pace cu Harry”, a încheiat Paul Burrell. „

Prințul Harry, Regele Charles

Imaginea 1/6: Prințul Harry, Regele Charles

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Nu vrea să mai audă de el după atacurile „de neiertat” la adresa Camillei! Charles e categoric cu Harry

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google