Prima pagină » Oaspeți din Germania, la Sighișoara

Oaspeți din Germania, la Sighișoara

de redactia
oaspeti-din-germania,-la-sighisoara

O delegație din orașul german Dinkelsbühl a efectuat o vizită de lucru în municipiul Sighișoara, a anunțat miercuri, 27 septembrie, Iulian Sîrbu, primarul municipiului Sighișoara.

”Este important ca înfrățirea Sighișoarei cu un alt oraș să se și concretizeze în activități ori proiecte comune. Astăzi, ne-am bucurat de vizita unei delegații din orașul Dinkelsbühl, Germania, oraș înfrățit cu Sighișoara, din anul 2005. Reprezentanți ai Primăriei, elevi și cadre didactice din Dinkelsbühl au fost primiți în Sala Festivă a Primăriei Municipiului Sighișoara. Viceprimarul, Bogdan Burghelea, s-a asigurat că oaspeții noștri se simt ca acasă, nu doar din prisma Cetății Medievale, ci și prin faptul că dialogul s-a purtat într-o germană veritabilă – după cum au constatat și elevii veniți pentru prima dată în România. Dezvoltarea relațiilor externe este o altă preocupare pentru Sighișoara, pentru comunitatea noastră”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Iulian Sîrbu.

(Redacția)

Post-ul Oaspeți din Germania, la Sighișoara apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Oaspeți din Germania, la Sighișoara

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type