Prima pagină » Părinții lui Dragoș Bucur au aniversat 50 de ani de la căsătorie. Ce surpriză le-a pregătit nora lor, Dana Nălbaru

Părinții lui Dragoș Bucur au aniversat 50 de ani de la căsătorie. Ce surpriză le-a pregătit nora lor, Dana Nălbaru

de Roboțelul @ iDOR.info
parintii-lui-dragos-bucur-au-aniversat-50-de-ani-de-la-casatorie.-ce-surpriza-le-a-pregatit-nora-lor,-dana-nalbaru

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împlinit anul acesta 18 ani de căsnicie, însă, în weekend-ul trecut, au sărbătorit un alt mariaj de durată: părinții prezentatorului emisiunii „Visuri la cheie” de la Pro TV au  aniversat 50 de ani de la căsătorie.

Pe contul său de Istagram, Dana Nălbaru le-a arătat fanilor cum arată socrii ei, care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Dragoș Bucur și soția le-au organizat o petrecere frumoasă, la Balotești, acolo unde, spune ea, că s-au simțit extraordinar. Totodată, socrii și-au reînnoit și jurămintele la biserică, în fața lui Dumnezeu.

Socrii mei au împlinit 50 de ani de căsătorie! Le-am organizat petrecerea nunții de aur la Balotești și ne-am simțit extraordinar alături de toți cei din familiile noastre, a nașilor și în compania prietenilor. Mâncarea a fost excepțională. Tortul l-am comandat la patiseria noastră. Sunt încântată, a fost frumos!”, a scris Dana Nălbaru pe Instagram.

dana-nalbaru-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au construit casă la țară

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au construit casă la țară, în satul Moșteni-Greci. Cei doi soți au uimit prin simplitate și prin dorința de a se muta undeva departe de București. Tot pe contul său de Instagram, Dana Nălbaru a arătat cu ceva timp în urmă ce activități are prin curte. De exemplu, artista a învățat să facă gem de prune la tuci. Ea se declară fericită pentru alegerea făcută și a împărtășit cu fanii cum arată o zi din viața ei la sat.

 „Casa noastră de la țară e gata și petrecem foarte mult timp aici. Livada e plină de fructe și anul acesta fac pentru prima oară gem de prune. Dar soiul pe care îl avem noi nu e cel mai bun pentru asta așa că doamna Ina, vecină noastră, mi-a umplut un coș de prune mari și cărnoase. O să dau la schimb mere  căci din acelea avem muuuuulte”, a povestit ea.

dana-nalbaru-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 9

În același timp, Dragoș Bucur a lansat „Rurality Show”, un vlog în care actorul prezintă viața sa la țară.

M-am născut în București, am crescut în București. Cred că nu sunt singurul care visează să găsească un loc unde să se liniștească, să-și încarce bateriile. Să aibă o livadă, să crească animale departe de zgomotul orașului, în natură, locul unde poate să-și lase copiii liberi în siguranță. Iar visul aceste este pe cale sa devină realitate. M-am hotărât să mă fac țăran, influențăran”, a spus Dragoș Bucur în reality show-ul său.

Foto: Instagram

Citește și:




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Părinții lui Dragoș Bucur au aniversat 50 de ani de la căsătorie. Ce surpriză le-a pregătit nora lor, Dana Nălbaru

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă