Prima pagină » Pasionaţi de pickupuri? Technics tocmai a lansat o nouă versiune GR2 a legendarului SL-1200/1210GR

Pasionaţi de pickupuri? Technics tocmai a lansat o nouă versiune GR2 a legendarului SL-1200/1210GR

de Roboțelul @ iDOR.info
pasionati-de-pickupuri?-technics-tocmai-a-lansat-o-noua-versiune-gr2-a-legendarului-sl-1200/1210gr

Pentru că sunetul cald al unui vinil nu poate fi comparat cu nimic din ce auzi pe platformele de streaming, ne bucurăm să vedem că tocmai a sosit un pickup nou pe piaţă. E vorba despre un model Technics GR2, versiune nouă a legendarului pickup SL-1200/1210GR.

S-a pornit de la designul existent şi apoi a fost dezvoltată o nouă versiune GR2 în jurul iconicului motor Direct Drive fără miez de fier. Arma secretă? O precizie de rotaţie superioară. Technics a analizat modul în care a îmbunătăţit precizia semnalului în componentele audio digitale, în special la amplificatorul de referinţă SU-R1000.

Technics optimizează semnalele analogice ale vinilurilor cu ajutorul unei tehnologii digitale complexe, iar obiectivul companiei a fost de a prelua tehnologia de antrenare directă şi a o duce la nivelul următor în ceea ce priveşte precizia.

S-a realizat acest lucru reducând vibraţiile motorului prin optimizarea undelor sinusoidale aferente antrenării prin generarea unui semnal PWM folosind modularea Delta Sigma, aşa cum apare şi în cazul amplificatoarelor integral digitale. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Pasionaţi de pickupuri? Technics tocmai a lansat o nouă versiune GR2 a legendarului SL-1200/1210GR

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google