Prima pagină » PC Garage te echipează gratuit cu un SSD de 1TB sau o sursă de 700W

PC Garage te echipează gratuit cu un SSD de 1TB sau o sursă de 700W

de Roboțelul @ iDOR.info
pc-garage-te-echipeaza-gratuit-cu-un-ssd-de-1tb-sau-o-sursa-de-700w

PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT şi electronice din România şi în acelaşi timp un reper pentru toţi cei pasionaţi de tehnologie, anunţă o nouă ediţie a campaniei „Te echipăm gratuit”. De data aceasta, campania desfăşurată în perioada 18 septembrie – 8 octombrie 2023, oferă cadou clienţilor săi un SSD Crucial P3 de 1TB PCIe 3.0 sau o sursă Thermaltake Smart RGB 80+ 700W. Conform tradiţiei, clienţii pot primi cadou la alegere un premiu dacă achiziţionează orice procesor impreuna cu orice placă de bază şi orice placă video din categoriile procesoare, plăci de bază, plăci video, cu o valoare minima de 2300 RON. Această campanie se adresează celor care vor să-şi construiască un nou sistem de gaming, PC Garage oferind gratuit una dintre cele două componente.

SSD-urile sunt esenţiale în sistemele moderne, de aceea ele sunt alese încă de la început atunci când se realizează o configuraţie nouă. Crucial P3 este un SSD cu o capacitate de 1TB şi viteze foarte bune, ideal pentru sistemele entry sau mid-range. Cu viteze ce ating 3500MB/s la citire şi 3000MB/s la scriere, utilizatorii vor simţi imediat cum PC-ul lor se miscă mult mai rapid decât dacă ar folosi un HDD tradiţional.De asemenea, cu un TBW de 220TB, acest SSD va putea rula în condiţii optime o lungă perioadă de timp.

Cu un renume internaţional în domeniul sursele, Thermaltake oferă şi în prezent produse de calitate pentru o gamă largă de clienţi, atât utilizatori casnici cât şi utilizatori hard core. Modelul de sursă Smart RGB 80+ de 700W cu eficienţă cuprinsă între 82% şi 86% în funcţie de nivelul de încărcare, este o opţiune foarte bună pentru cei care construiesc un sistem puternic. De asemenea, iluminarea RGB cu buton dedicat pentru controlul culorii, ajută utilizatorii să contruiască un build modern setat pe preferinţele lor.

Comunicat de presă furnizat şi asumat de All For You Consulting

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=18338




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: PC Garage te echipează gratuit cu un SSD de 1TB sau o sursă de 700W

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă