Prima pagină » „Prăjiţi iPhone-ul 15 dacă folosiţi cabluri de la Android!”; Avertizarea vine de la unele Apple Store-uri

„Prăjiţi iPhone-ul 15 dacă folosiţi cabluri de la Android!”; Avertizarea vine de la unele Apple Store-uri

de Roboțelul @ iDOR.info
„prajiti-iphone-ul-15-daca-folositi-cabluri-de-la-android!”;-avertizarea-vine-de-la-unele-apple-store-uri

Acesta e genul de poveste care inflamează spirite, dar fie, hai să îi dăm o şansă. Din China vine o ştire care spune că multiple Apple Store-uri de acolo sfătuiesc clienţii să nu folosească vreun cablu de telefon Android pentru a încărca iPhone 15, pentru că risca să apară supraîncălzirea.

Aşa cum probabil ştiţi deja, Apple a trecut odată cu seria iPhone 15 la porturi USB-C 2.0 pe iPhone 15 şi 15 Plus, în vreme ce iPhone 15 Pro şi 15 Pro Max au porturi USB-C 3.0. Se pare că mai nou clienţii sunt sfătuiţi frecvent la Apple Store-ul din Foshan, provincia Guangdong să nu conecteze cabluri USB-C de la telefoane Android la noile iPhone-uri.

Aparent nu toate cablurile USB-C sunt la fel, existând diferențe în aranjamentul de pini. Ar exista un gol mai mic conectorii de 9 pini şi 11 pini. Partea cu conectorii s-ar putea supraîncălzi pe acele variante, provocând probleme cu portul USB-C al dispozitivului pe termen lung.

Se poate ajunge la daune ale sale sau chiar topire. Avertizările au început să apară şi la alte Apple Store-uri. Evident se recomandă utilizarea de cabluri proprietare USB-C la USB-C Apple, unele care vin la preţ mult mai mare decât cele Android. 

Încă nu am auzit de vreun incident cu vreun port USB-C de pe iPhone 15, dar timpul ne va spune dacă e strategie de marketing sau o îngrijorare reală. Aparent avertizarea nu vizează încărcătoarele third-party, iar în cutia noilor telefoane găsești un cablu original pe care îl poți folosi cu orice alimentator de rețea.

Dacă cauți un încărcător pentru noul tău iPhone 15, avem și noi o listă de recomandari aici.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: „Prăjiţi iPhone-ul 15 dacă folosiţi cabluri de la Android!”; Avertizarea vine de la unele Apple Store-uri

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă