Prima pagină » Pretul laptopului ASUS ExpertBook B9 OLED cu procesor Intel Core i7 | Dojotech.ro

Pretul laptopului ASUS ExpertBook B9 OLED cu procesor Intel Core i7 | Dojotech.ro

de Roboțelul @ iDOR.info
pretul-laptopului-asus-expertbook-b9-oled-cu-procesor-intel-core-i7-|-dojotech.ro

ASUS a prezentat cele mai noi adaugiri la laptopurile sale ExpertBook Series, acestea fiind focusate pe mediul de lucru. Noile produse includ ASUS ExpertBook B9 OLED si ASUS ExpertBook B5, cel din urma laptop fiind disponibil atat sub forma traditionala, cat si ca convertibil 360 de grade.

ExpertBook B5 vine cu un ecran de 14 inci cu margini subtiri si ofera capabilitati de inalta performanta, inclusiv un procesor Intel Core i7 P-series 13th Gen cu suport Intel vPro.

Utilizatorii preocupati de securitate vor aprecia functii precum cipul de securitate TPM 2.0, autentificarea faciala si cu amprenta si capacul fizic al camerei web.

Aceste laptopuri ASUS sunt construite cu materiale premium, asigurand durabilitate si ramanand in acelasi timp usoare, fiind potrivite pentru utilizarea de zi cu zi, atat afara cat si in birou.

Autonomia acumulatorului poate fi de pana la 12 ore per incarcare. De asemenea, versiunea B5 Flip, cea convertibila, include un stylus cu incarcare rapida.

Acest laptop atrage atentia ca model flagship, avand o greutate de doar 990 de grame. Ofera o constructie premium din aliaj de magneziu-litiu, un design ecologic si un ecran OLED cu raport de aspect de 16:10.

Acest laptop e propulsat de cel mai recent procesor Intel Core vPro, oferind o performanta inalta si o autonomie de pana la 11 ore, fiind o optiune buna pentru directori si calatori frecventi.

In ciuda profilului slim, laptopul inca poate oferi conectivitati extinse, cu optiuni pentru Thunderbolt 4 Type-C, USB 3.2 Type-A, HDMI 2.1 si un jack combo 3.5mm (pentru microfon extern sau casti).

Pretul de pornire al modelelor de laptopuri ASUS ExpertBook B5 si B5 Flip e de 1700 de dolari, in timp ce pretul de pornire al lui ASUS ExpertBook B9 OLED e de 2150 de dolari.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Pretul laptopului ASUS ExpertBook B9 OLED cu procesor Intel Core i7 | Dojotech.ro

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă