Prima pagină » Prințesa Beatrice, frumoasa balului la un eveniment monden londonez, alături de soț și Prințesa Anne

Prințesa Beatrice, frumoasa balului la un eveniment monden londonez, alături de soț și Prințesa Anne

de Roboțelul @ iDOR.info
printesa-beatrice,-frumoasa-balului-la-un-eveniment-monden-londonez,-alaturi-de-sot-si-printesa-anne

Fiica Prințului Andrew a mers cu soțul Edoardo Mapelli Mozzi și cu mătușa sa, Prințesa Anne, la inaugurarea strălucitoare a ”The OWO”, un local de lux restaurat.

În ultima vreme, Prințesa Beatrice este din ce în ce mai mondenă, mai ales de când a slăbit uluitor și are o talie de viespe. Există îmbunătățiri vizibile în garderoba sa, iar apariția ei radiantă la marea deschidere a The OWO din Londra, marți seara, nu a făcut excepție.

Atât cuplul format din Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, cât și splendida Prințesă Anne au fost parcă scoși din reviste. Fiica Ducesei Sarah Ferguson învață să iasă în oraș și fără sora ei, de când aceasta este în perioada de lăuzie, după ce a născut al doilea copil.

Prințesa Beatrice a optat pentru o rochie neagră, florală, până la jumătatea gambei și pantofi cu toc. Deasupra a avut un sacou subțire, pe care l-a purtat peste umeri. Soțul Edoardo Mapelli Mozzi a optat pentru un costum clasic negru, cu cămașă și batiste albe. Nu a purtat cravată sau papion. În schimb, Prințesa Anne a fost splendidă într-un costum albastru electric, cu mănuși negre.

Prințesa Regală este cea care a inaugurat The OWO în Whitehall și există inclusiv o plăcuță aniversară, care marchează momentul.

Evenimentul londonez a fost unul cu ștaif! 

Cuplul regal s-a aflat pe o listă de plină de oaspeți importanți, pentru a sărbători noua eră a The OWO, care este construit pe situl regal istoric al Palatului Whitehall.

De la această deschidere nu au lipsit starurile ca Andrea Bocelli și Lord Andrew Lloyd Webber, în timp ce oaspeții s-au delectat cu preparate ale bucătarului chef Mauro Colagreco, decorat cu trei stele Michelin, bucătar partener pentru Raffles London la The OWO.

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi sunt și doi părinți mândri și fericiți. Sienna, fiica lor, a împlinit doi ani, recent. Și întrucât micuța este acum domnișorică, cei doi au început să se bucure din plin de evenimentele luxoase la care sunt invitați în calitate de membri regali.

Foto: Getty




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Prințesa Beatrice, frumoasa balului la un eveniment monden londonez, alături de soț și Prințesa Anne

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google