Prima pagină » Promoțiile Genius Deals de weekend sunt acum la eMAG: Rechizite școlare, smart TV-ur, produse pentru casă, îmbrăcăminte și accesorii auto cu până la 30% discount

Promoțiile Genius Deals de weekend sunt acum la eMAG: Rechizite școlare, smart TV-ur, produse pentru casă, îmbrăcăminte și accesorii auto cu până la 30% discount

de Roboțelul @ iDOR.info
promotiile-genius-deals-de-weekend-sunt-acum-la-emag:-rechizite-scolare,-smart-tv-ur,-produse-pentru-casa,-imbracaminte-si-accesorii-auto-cu-pana-la-30%-discount

Dacă comanzi des online, mai mult ca sigur ai auzit de abonamentul Genius creat de cei de la eMAG. Serviciul a împlinit recent online, iar odată cu această aniversare retailerul a dat startul ofertelor de tip „Genius Deals” în 4 aplicații diferite (eMAG, Fashion Days, Tazz și Freshful). Sunt reduceri exclusive disponibile doar pentru abonații Genius, iar în acest weekend au apărut pe site-urile menționate mai sus câteva oferte notabile de care poți profita. Am verificat portofoliul retailerului,  iar mai jos avem o serie de recomandări de luat în calcul în această perioadă.

Smart TV LG QNED 50QNED813QA

Am descoperit în ofertă un smart TV recomandat pentru gamerii de consolă. Modelul LG QNED 50QNED813QA oferă display de 126 de cm cu tehnologie QNED, rezoluție 4K și refresh rate de 100Hz. Are design modern, muchii înguste în jurul panoului și aduce difuzoare stereo. Costă în acest moment 2804 lei dacă îl comanzi din aplicația mobilă a retailerului și adaugi codul „extraLG” în coș. Rulează webOS, unul dintre cele mai apreciate sisteme de operare pentru smart TV-uri. Poți comanda aici!

Rechizite școlare

Dacă ai cont Genius profiți în acest weekend de până la 15% extra-discount la rechizitele școlare din selecție. Vei găsi caiete, pixuri, penare, stilouri, dar și ghiozdane și genți. Chiar dacă școala abia a început și cel mai probabil copiii au tot ce le trebuie, nu știi niciodată când mai au nevoie de alte rechizite. Avantajul e că dacă faci comenzi de minim 30 lei ai livrare gratuită în easybox, iar la comenzi de peste 100 lei comanda va ajunge direct acasă prin curier, gratuit. Iată și câteva rechizite la ofertă:

  • Ghiozdan EK Ergoline – 192 lei (15% extra-discount cu Genius)
  • Set carioci Herlitz color, 2 mm – 30 lei (10% extra-discount cu Genius)
  • Penar școlar cu mâner tip borsetă – 35 lei (10% extra-discount cu Genius)
  • Set caiet S-cool, A4, 52 file, 10 bucăți – 45 lei (15% extra-discount cu Genius)
  • Pix UltraGlide X6, Ronic, scriere până la 800 m – 10 lei (10% extra-discount doar cu Genius)

Poți verifica întreaga ofertă de rechizite școlare aici!

Cafea Doncafe cu discount

Tot prin Genius Deals primești în acest weekend  20% extra-discount la o varietate de sortimente de cafea Doncafe. Salvezi codul promo în cont, adaugi produsele dorite și aplici cuponul pe coș. Iată câteva variante:

  • Cafea boabe Doncafe Home Barista Espresso Delicato, 1kg – 57 lei (20% extra-discount cu Genius)
  • Cafea măcinată Doncafe Selected Crema, 600g – 29 lei (20% extra-discount cu Genius)
  • Pachet 4x Cafea Boabe Doncafe Espresso Cremoso, 500g – 111 lei (20% extra-discount cu Genius)

Aplicând seria unică din contul tău, ai discount și pentru următoarele produse de pe site:

Sunt și oferte de care poți profita chiar dacă nu ai abonament Genius, dar pentru fiecare comandă vei plăti prețul transportului:

Vă reamintesc că abonamentul Genius costă 99 lei / an sau doar 19.99 lei / lună. Abonații primesc transport gratuit în easybox la orice comandă de minimum 30 lei + livrare gratuită prin curier la comenzi de peste 100 lei în 4 aplicații (eMAG, Freshful, Tazz și Fashion Days). Poți crea un abonament Genius sau să încerci gratuit serviciul de aici!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Promoțiile Genius Deals de weekend sunt acum la eMAG: Rechizite școlare, smart TV-ur, produse pentru casă, îmbrăcăminte și accesorii auto cu până la 30% discount

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă