Prima pagină » Regula strictă a lui Kate Middleton pe care George, Charlotte și Louis nu o pot încălca în casă

Regula strictă a lui Kate Middleton pe care George, Charlotte și Louis nu o pot încălca în casă

de Roboțelul @ iDOR.info
regula-stricta-a-lui-kate-middleton-pe-care-george,-charlotte-si-louis-nu-o-pot-incalca-in-casa

Kate Middleton trebuie să jongleze cu responsabilitățile regale, dar și să fie o mamă dedicată pentru cei trei copii ai ei, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis! De aceea, în casă, ea are o regulă strictă!

Fiind mama a trei copii mici, Kate Middleton, care e și Prințesă de Wales, s-a destăinuit adesea despre cât de greu poate fi să crești copii. Atât ea, cât și Prințul William au mâinile pline, jonglând cu responsabilitățile lor regale sporite, alături de creșterea copiilor lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Deși au ajutorul unei bone, cuplul regal este adesea văzut lăsându-și și luându-și copiii de la noua lor școală și se spune că le place să participe la activități precum mersul pe bicicletă și gătitul, notează Mirror

Dar nu totul este numai distracție și jocuri pentru copii, deoarece Prințul William și Kate Middleton ar fi stabilit câteva reguli în noua lor casă Adelaide Cottage din Windsor, inclusiv una care trebuie respectată în permanență. Și, potrivit unei surse, această regulă este una pe care o respectă cu strictețe – nu trebuie să se țipe în casă.

Persoana din interior a declarat pentru The Sun: „Strigătul este absolut „off limits” pentru copii și orice urmă de strigăte unul la altul este tratată prin izolare”. Dar în loc să fie trimiși în dormitoarele lor când se poartă urât, cuplul regal are o tehnică diferită – discuția pe canapea.

Sursa a adăugat: „Copilul obraznic este luat de la locul scandalului sau al tulburării și i se vorbește cu calm fie de Kate, fie de William. Lucrurile sunt explicate și consecințele sunt subliniate, iar ei nu țipă niciodată la ei.”

La începutul acestei săptămâni, Kate Middleton și-a lansat inițiativa Shaping Us, o campanie ambițioasă, descrisă ca fiind menită să ridice moralul perioadei cruciale a dezvoltării unui copil, de la sarcină până la vârsta de cinci ani. Totodată, Kate Middleton a declarat că proiectul merge dincolo de „creșterea copiilor” și este, de asemenea, despre „modelarea societății noastre” și crearea unei „lumi mai grijulii”.

Comentariile lui Kate au fost făcute în cadrul unei discuții filmate cu prezentatorul de radio Roman Kemp. Ea a spus că sublinierea importanței copilăriei timpurii nu înseamnă să pună „presiune suplimentară” pe părinți, ci să le spună că aceștia au nevoie de „ajutor pentru a reprioritiza viața de familie”.

„Nu este vorba doar despre creșterea copiilor. Este vorba despre modelarea viitorului nostru, despre modelarea societății noastre, despre crearea unei lumi mai fericite, mai sănătoase și mai hrănitoare în care să trăim cu toții.”, a mai zis ea. 

George, Charlotte și Louis

Imaginea 1/6: George, Charlotte și Louis

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Regula strictă a lui Kate Middleton pe care George, Charlotte și Louis nu o pot încălca în casă

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google