Prima pagină » Rucsac cu micul Yoda din Mandalorian

Rucsac cu micul Yoda din Mandalorian

de Roboțelul @ iDOR.info
rucsac-cu-micul-yoda-din-mandalorian

Ia uitați ce rucsac am găsit cu ăla micuț și verde din Mandalorian:

80 de euro, că-i oficial Star Wars/Disney. Eram în Bologna, într-un magazin cu jucării Disney, nu știu dacă poate fi găsit și pe la noi. Am mai văzut și jucării mai mici și moi, precum un Stormtrooper sau un Yoda. Am vrut să iau unul pentru Alice, dar mai are păpuși și încă nu se joacă cu ele.

Nu știu cine vrea o jucărie așa mare cu Kylo Ren. Nu mi s-a părut un personaj memorabil. Ca să ne aducem aminte un pic de trilogia nouă, Kylo Ren a început bine, avea mască, sabia complexă, oprea lasere, îl omoară pe ta-su, părea un personaj cu adevărat evil. Apoi au venit celelalte filme în care părea doar un personaj ce nu știe exact ce vrea să facă în viață, dacă e bun sau rău, dacă este în depresie sau nu, dacă are nevoie de mai mult magneziu ca să doarmă mai bine etc.

Prin comparație, Darth Vader a rămas emblematic pentru că a fost amenințător și neiertător și rău de la cap și până aproape de coadă. Probabil în top 3 personaje emblematice din toată istoria cinematografiei. Încă se scot jucării și cu Vader. Cea de mai jos este bazată pe seria Obi-Wan. Disney trebuie să scoată mai multe seriale cu personajele vechi, că probabil de acolo vor veni banii.

Da, știu că-l cheamă Grogu, am văzut serialul.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Rucsac cu micul Yoda din Mandalorian

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type