Prima pagină » Samsung Galaxy S23 FE: Culori și Design Dezvăluite în Imagini Oficiale

Samsung Galaxy S23 FE: Culori și Design Dezvăluite în Imagini Oficiale

de Roboțelul @ iDOR.info
samsung-galaxy-s23-fe:-culori-si-design-dezvaluite-in-imagini-oficiale

Samsung Galaxy S23 FE, un smartphone despre care am auzit în ultimele luni, este zvonit că va fi lansat oficial în această lună. Deși suntem deja la jumătatea lunii septembrie și încă nu am primit nicio confirmare oficială de la Samsung, se pare că lansarea este iminentă. Acest lucru este susținut de o imagine oficială care a apărut recent, confirmând zvonurile anterioare legate de design și dezvăluind opțiunile de culoare disponibile.

SURSA]

Marian Ciobanu

Sunt Marian Ciobanu, pasionat de tehnologie cu peste 10 ani de experiență în tehnologia mobilă, gadgeturi și computere. Am studiat la Universitatea Ovidius din Constanța, Științe Economice și am scris numeroase articole despre tehnologie pentru publicații precum Betit, TechCafe și altele. Sunt pasionat de ceea ce fac și în prezent sunt fondatorul Geeki.ro. Cred în împărtășirea cunoștințelor și sunt mereu deschis la discuții despre ultimele inovații în tehnologie.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Samsung Galaxy S23 FE: Culori și Design Dezvăluite în Imagini Oficiale

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type