Prima pagină » Simonis: La nivelul grupurilor parlamentare ale PSD, textul privind Pilonul II de pensii nu a circulat, nu a fost semnat sau asumat.

Simonis: La nivelul grupurilor parlamentare ale PSD, textul privind Pilonul II de pensii nu a circulat, nu a fost semnat sau asumat.

de Redacția @ digi24.ro
simonis:-la-nivelul-grupurilor-parlamentare-ale-psd,-textul-privind-pilonul-ii-de-pensii-nu-a-circulat,-nu-a-fost-semnat-sau-asumat.

Alfred Simonis, preşedintele Camerei Deputaţilor, a declarat marţi, la Prima News, că nivelul grupurilor parlamentare ale PSD, textul privind Pilonul II de pensii nu a circulat, nu a fost semnat, nu a fost asumat, precizând însă că ar putea exista o analiză clară pe Pilonul II de pensii care să arate dacă e bine să nu fie așa. „Mai există în Europa alte state care au acest Pilon de pensii în formatul pe care îl are România? Vă spun eu, nu, dar eo discuție pe care să o purtăm cu specialiști, cu Fondurile, cu cine o fi”, a spus el.

Aceasta este preluată prin Roboțelul iDOR.info!
Sursa acest stiri: Simonis: La nivelul grupurilor parlamentare ale PSD, textul privind Pilonul II de pensii nu a circulat, nu a fost semnat sau asumat.
Autor/editor:
Redacția: Redacția @ Digi24

S-ar putea să-ți placă