Prima pagină » Starfield stabilește recorduri deși abia a fost lansat: Câți oameni au jucat deja noul titlu Bethesda

Starfield stabilește recorduri deși abia a fost lansat: Câți oameni au jucat deja noul titlu Bethesda

de Roboțelul @ iDOR.info
starfield-stabileste-recorduri-desi-abia-a-fost-lansat:-cati-oameni-au-jucat-deja-noul-titlu-bethesda

Spațiu, frate!

Starfield de la Bethesda a depășit un milion de jucători concurenți pe toate platformele, potrivit CEO-ului Microsoft Gaming Phil Spencer.

„Mulțumim tuturor jucătorilor care ne-au ajutat să atingem această etapă grozavă și felicitări Bethesda Studios”, a adăugat șeful Xbox alături de știri.

Epopeea spațială întinsă a lui Bethesda, care a ocupat primul loc în topurile de vânzări chiar înainte de lansarea sa oficială pe 6 septembrie, s-a bucurat de un început pozitiv în viața sa după lansare.

Jucătorii au folosit creatorul de nave Starfield pentru a recrea vase celebre din Războiul Stelelor, Serenity și Star Trek și au fost deja descoperite multe referințe ascunse la alte jocuri precum Skyrim. Speedrunneri pricepuți și-au dat seama chiar cum să o finalizeze în mai puțin de trei ore.

Fără DLSS

După cum a observat IGN, meniul de setări al RPG-ului open-world acceptă în prezent doar cea mai recentă iterație a funcției AMD FidelityFX Super Resolution, FSR2, ceea ce înseamnă că jucătorii cu plăci grafice Intel sau Nvidia care folosesc diferiți algoritmi de upscaling de învățare automată nu au noroc.

Șeful de jocuri AMD, Frank Azor, nu a confirmat dacă aceasta este o cerință pentru parteneriatul său cu Bethesda, dar recent a declarat pentru The Verge că studioul ar putea sprijini DLSS dacă dorește. „Dacă vor să facă DLSS, au suportul complet al AMD”, a spus el.

Vestea bună este că un „Starfield Upscaler” care permite jucătorilor să înlocuiască FSR2 cu DLSS sau XESS a fost unul dintre primele moduri încărcate pe site-ul web NexusMods după ce jocul a intrat în funcțiune. Nu este lipsit de erori și unii jucători de PC raportează în continuare probleme pentru a funcționa tehnologia lor preferată de upscaling, dar este un început și, fără îndoială, va continua să se perfecționeze în zilele următoare.

Parteneriatul exclusiv al Bethesda cu AMD a provocat o mare controversă când a fost anunțat la începutul acestei veri tocmai din cauza modelului companiei de cip de a bloca caracteristicile concurenților. Scopul jocurilor pe computer este că ar trebui să le ofere jucătorilor libertatea de a alege și alege versiunile preferate, spre deosebire de consolele în care fanii sunt blocați în ecosistemul producătorului.

Din fericire, comunitatea de modding încă există, iar suportul DLSS pentru Starfield este doar începutul. Dacă anii de mod-uri Skyrim și Fallout 4 sunt un indiciu, cerul sau, în acest caz, galaxia, este limita.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Starfield stabilește recorduri deși abia a fost lansat: Câți oameni au jucat deja noul titlu Bethesda

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă