Prima pagină » Telekom Romania Mobile anunţă lansarea precomenzilor pentru noile telefoane iPhone 15

Telekom Romania Mobile anunţă lansarea precomenzilor pentru noile telefoane iPhone 15

de Roboțelul @ iDOR.info
telekom-romania-mobile-anunta-lansarea-precomenzilor-pentru-noile-telefoane-iphone-15

Telekom Romania Mobile anunţă lansarea precomenzilor pentru noile telefoane iPhone 15 şi iPhone 15 Plus, care vin cu un design excelent şi o cameră principală puternică de 48 MP, precum şi cu o nouă opţiune de teleobiectiv 2x, cip A16 Bionic şi încărcare prin USB-C, se arată într-un comunicat al Telekom, remis redacţiei.

iPhone 15 Pro şi iPhone 15 Pro Max sunt cele mai uşoare modele Pro de până acum de la Apple, conform sursei citate. Ele vin cu un design din material de titan rezistent şi uşor, cu upgrade-uri semnificative ale camerei, inclusiv un sistem mai avansat pentru camera principală de 48 MP, dar şi cip-ul A17 Pro, se mai arată în comunicat.

Clienţii persoane fizice vor putea precomanda gama iPhone 15 de pe site-ul companiei www.telekom.ro, telefoanele vor fi disponibile după data de 22 septembrie 2023, la preţuri începând de la 3.796 de lei pentru modelul iPhone 15 de 128GB, informează compania.

Modelul iPhone 15 Plus de 128 GB porneşte de la 4.582 de lei, iPhone 15 Pro de 128 GB are un preţ de 5.266 de lei, iar ProMax de 256GB va putea fi achiziţionat de la 6.670 de lei, se mai arată în comunicat.

Toate preţurile sunt în lei, conţin TVA şi sunt valabile cu contract pe 24 luni la abonamentul Nelimitat 19 cu 5G Nelimitat, la portare de la abonament, transmite Telekom.

Clienţii business pot precomanda noile telefoane iPhone prin intermediul managerilor de cont, se mai arată în comunicat.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Telekom Romania Mobile anunţă lansarea precomenzilor pentru noile telefoane iPhone 15

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă