Prima pagină » Transformarea benzinăriilor în stații de încărcare electrică. Primele companii care au făcut această schimbare

Transformarea benzinăriilor în stații de încărcare electrică. Primele companii care au făcut această schimbare

de Roboțelul @ iDOR.info
transformarea-benzinariilor-in-statii-de-incarcare-electrica.-primele-companii-care-au-facut-aceasta-schimbare

Pe măsură ce vehiculele electrice se înmulțesc, benzinăriile încearcă să se adapteze tendințelor tranziției către stațiile de încărcare pentru vehicule electrice.

Suntem încă departe de a vedea majoritatea benzinăriilor că renunță complet la alimentarea mașinilor cu combustibili fosili însă câteva benzinării din America și Marea Britanie au făcut deja această tranziție. Câteva exemple ar fi RS Automotive din Takoma Park, Maryland, SUA și o stație Shell din Fulham, Anglia,

Locația, costul, cerințele de energie și timpul de încărcare se numără printre multiplele considerente care influențează decizia unei benzinării de a se converti în stație de încărcare electrică.

Iată ce trebuie să știe proprietarii de benzinării despre viitorul stațiilor de încărcare a vehiculelor electrice.

Există diverse locuri unde deținătorii de mașini electrice își pot face ”plinul”, sunt mai multe categorii de încărcare a vehiculelor electrice, în pricipiu cea rapidă și o variantă mai lentă. 

Locațiile de lângă clădirile de birouri, spitale și hoteluri sunt de obicei o opțiune bună, deoarece oamenii stau aici, în general, ore întregi. Cu toate acestea, benzinăriile investesc în încărcătoare de nivel 3, care sunt mai puternice și pot încarcă în general parțial o mașină în doar 20-30 de minute.

În timp ce unele stații de încărcare lentă sunt adesea gratuite pentru automobiliști, acest lucru nu este în general valabil pentru stațiile de încărcare rapidă, având în vedere cheltuielile operaționale ale acestor companii, cum ar fi energia electrică și taxele suplimentare percepute de utilități în mediul comercial, a declarat Seth Cutler, director de operațiuni al EV Connect, ale cărui instrumente software ajută companiile să construiască rețele de stații de încărcare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Transformarea benzinăriilor în stații de încărcare electrică. Primele companii care au făcut această schimbare

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google