Prima pagină » Trei magnați au vrut-o pe Diana, după divorț. Prințesa a tras lozul necâștigător

Trei magnați au vrut-o pe Diana, după divorț. Prințesa a tras lozul necâștigător

de Roboțelul @ iDOR.info
trei-magnati-au-vrut-o-pe-diana,-dupa-divort.-printesa-a-tras-lozul-necastigator

În primăvara lui 1997, agenda fostei soții a lui Charles era full! Noua prințesă independentă Diana era dorită și solicitată peste tot.

Avea o întâlnire planificată cu noul premier de atunci, Tony Blair, la Chequers, o întrunire la Washington, la Casa Albă, cu Prima Doamnă Hillary Clinton pentru a discuta despre campania sa legată de minele antipersonal, iar la sfârșitul lunii iunie un alt eveniment important, vânzarea la New York a 79 de ținute ale sale haute couture.

Pe lângă vârfurile de agendă, trebuia să ia în calcul vacanțele școlare, iar Diana abia aștepta. Era prima vacanță de vară după divorț și abia îi aștepta pe fiii William și Harry pentru a petrece timp de calitate.

Divorțul ei de Prințul Charles stabilise reguli stricte cu privire la fiii lor: erau doar moștenitorii Coroanei, al doilea și al treilea în linia de succesiune la tron. Se decisese unde îi putea duce în străinătate, care era securitatea lor, chiar și tipul de companii aeriene și vehicule în care puteau călători. În plus, la ieșirea din țară, aveau nevoie de permisiunea Reginei Elisabeta a II-a.

Prințesa Diana, Profimedia

Imaginea 1/8: Prințesa Diana, Profimedia

Prințesa Diana agrease condițiile ferme regale ce urmau a fi aplicate, inclusiv pierderea titlului său regal. În schimb, a obținut o despăgubire de 17 milioane de lire sterline, scrie publicația DailyMail.

Nu era ușor să găsească destinații pentru a merge cu copiii. „Nu pot să mă urc într-un avion și să rezerv la un hotel”, i-a mărturisit lui Richard Kay, un apropiat, care a detaliat acum pentru sursa citată. „Nu călătorim ușor, băieții au polițiștii lor”. Chiar și fără statut regal, și-a dorit să-și ducă fiii în locuri speciale.

Anul 1997 a fost și cel în care s-a împrietenit cu proprietarul Harrods owner, Mohamed Al Fayed, apoi, ulterior, cu fiul acestuia. Potrivit lui Richard Kay, atunci a fost și momentul când bulversata Diana a ales cea mai neinspirată relație pentru ea, în ciuda faptului că alți magnați erau interesați de ea și îi puteau asigura viața tihnită, la standardele la care fusese deja obișnuită. Știm cu toții că Lady Diana a sfârșit tragic, într-un accident stupid la Paris, alături de iubitul său Dodi Al Fayed.

Pe prințesă a mai dorit-o Teddy Forstmann, un miliardar american care îi oferise o casă în Hamptons, dar și un asiatic, mogulul electronicelor Gulu Lalvani. Acesta o invitase în Thailanda, acasă la el.

Cât de diferit ar fi fost cursul istoriei dacă ar fi petrecut vara cu oricare dintre ei! Însă, spune Richard Kay, așa i-a fost scris: să aleagă cel mai nefericit loz. Căci Diana nu era interesată romantic de Lalvani sau Forstmann.

Foto: Profimedia și Getty




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Trei magnați au vrut-o pe Diana, după divorț. Prințesa a tras lozul necâștigător

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google