Prima pagină » Turneul mondial de împăcare: Charlene și Albert pozează din nou în soți afectuoși, la o gală de golf

Turneul mondial de împăcare: Charlene și Albert pozează din nou în soți afectuoși, la o gală de golf

de Roboțelul @ iDOR.info
turneul-mondial-de-impacare:-charlene-si-albert-pozeaza-din-nou-in-soti-afectuosi,-la-o-gala-de-golf

De când au apărut zvonuri c-ar duce o viață separată, bașca în țări diferite, Prinții de Monaco au avut apariții publice împreună aproape în fiecare zi. Să fie aceasta o mișcare inteligentă de PR, menită să ne-arate că totul e roz în mariajul lui Charlene și-al lui Albert?

Ieri, Prințesa Charlene de Monaco a părut că s-a distrat cum n-a mai făcut-o niciodată alături de soțul ei, la un eveniment desfășurat la Cazinoul din Monte-Carlo, cu ocazia turneului de golf Prințesa de Monaco, acolo unde eleganta soție a lui Albert și-a încercat chiar și veleitățile legate de acest sport.

Îmbrăcată într-o rochie maxi casual-sport și o pereche de balerini negri, Charlene a dat lovitura de începe a Cupei Prințesei de Monaco, un turneu care a avut loc pentru prima dată în 2019 și care reunește 18 echipe formate din celebrități sportive.

Prințul Albert a fost și el extrem de jovial și s-a arătat deosebit de tactil cu soția sa, care i-a zâmbit în repetate rânduri, semn că între cei doi lucrurile s-au reașezat sau că, cine știe?, au căzut de acord să joace partitura soților model pentru a mai aplana zvonurile legate de viețile lor separate.

Albert și Charene, tactili la evenimentul din principat

Imaginea 1/5: Albert și Charene, tactili la evenimentul din principat

Prinții de Monaco, părinți ai unor gemenii de opt ani, Prințul Jacques și Prințesa Gabriella, s-au aflat în centrul speculațiilor, după ce o serie de articole din presa franceză și germană au susținut că Charlene locuiește în Elveția și că-și vede soțul doar „cu programare”. După apariția acestor articole, Charlene și-a șters contul de Instagram, ceea ce a creat o stare suplimentară de confuzie.

O sursă apropiată palatului princiar a declarat pentru ziarul francez Voici că fosta înotătoare și fiul cel mare al lui Grace Kelly sunt doar un „cuplu de ceremonie”.

Sursa a adăugat că Charlene a promis că se va întoarce la Monaco pentru a fi prezentă la ocazii oficiale, în schimbul permisiunii de a-și vedea copiii mai des, gemenii fiind și motivul pentru care perechea a decis să nu divorțeze.

Foto: Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Turneul mondial de împăcare: Charlene și Albert pozează din nou în soți afectuoși, la o gală de golf

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google