Prima pagină » Ucrainenii au distrus cu rachete sediul Statului Major al Flotei ruse din Marea Neagră, situat în centrul orașului Sevastopol.

Ucrainenii au distrus cu rachete sediul Statului Major al Flotei ruse din Marea Neagră, situat în centrul orașului Sevastopol.

de Redacția @ digi24.ro
ucrainenii-au-distrus-cu-rachete-sediul-statului-major-al-flotei-ruse-din-marea-neagra,-situat-in-centrul-orasului-sevastopol.

Institutul pentru Studiul Războiului a transmis că imaginile verificate arată că vehicule blindate ale armatei Kievului au trecut de ultima linie de apărare a forțelor rusești de pe frontul din Zaporojie și duc lupte la vest de Verbove. Este prima breșă de acest fel, în care forțele ucrainene trec de apărare în trei linii a Rusiei. De asemenea, ucrainenii au reușit o lovitură spectaculoasă, distrugând cu rachete sediul Statului Major al Flotei ruse din Marea Neagră, situat în centrul orașului Sevastopol, în Crimeea. Prezent la Washington, președintele Volodimir Zelenski a lansat o promisiune, în fața jurnaliștilor, spunând că Ucraina va elibera Bahmut și alte două orașe importante. De asemenea, liderul la Kiev a anunțat că există un „acord pe termen lung” între SUA și Ucraina pentru a produce arme împreună.

Aceasta este preluată prin Roboțelul iDOR.info!
Sursa acest stiri: Ucrainenii au distrus cu rachete sediul Statului Major al Flotei ruse din Marea Neagră, situat în centrul orașului Sevastopol.
Autor/editor:
Redacția: Redacția @ Digi24

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type