Prima pagină » Următorul smartphone hit ar putea avea 32 GB RAM; Cât de mult e prea mult?

Următorul smartphone hit ar putea avea 32 GB RAM; Cât de mult e prea mult?

de Roboțelul @ iDOR.info
urmatorul-smartphone-hit-ar-putea-avea-32-gb-ram;-cat-de-mult-e-prea-mult?

RAM-ul este o componentă vitală a PC-urilor şi smartphone-urilor şi în ultima vreme am văzut două telefoane cu 24 GB RAM, un OnePlus şi un realme. Acum ne pregătim deja de un model cu 32 GB RAM, conform unor scăpări de la zvonacul Digital Chat Station.

Majoritatea telefoanelor pornesc de la 8 GB RAM şi e suficient pentru sarcinile de zi cu zi. Dacă vrei gaming sau editare video, atunci 16 GB RAM e perfect. Am văzut 18 GB RAM pe ediţii speciale acum 1-2 ani, iar la 24 GB s-a urcat recent, pe OnePlus Ace 2 Pro şi realme GT 5.

Digital Chat Station a postat pe Weibo faptul că 32 GB RAM sunt deja testaţi pe telefoane mobile. Zvonacul chinez nu a dezvăluit ce brand forţează aceste limite, dar ar putea fi realme, OnePlus sau Nubia. Aceşti producători au cochetat deja cu cantităţile mari de RAM, iar Nubia Red Magic 8S Pro a adus pe piaţă primul telefon cu 24 GB RAM.

Publicul nu mai e chiar atât de ahtiat după resurse, mai ales că avem RAM virtual de câţiva ani, luat din stocarea internă. 32 GB RAM e mult şi pe PC, fiind necesar acolo pentru cei care lucrează cu grafică 3D. Un use case real pe telefon e greu de scornit, chiar dacă ai zeci de taburi deschise în Chrome, Genshin Impact şi un stream pe Twitch.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Următorul smartphone hit ar putea avea 32 GB RAM; Cât de mult e prea mult?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă