Prima pagină » Vedetele de la Hollywood fac dezvăluiri șocante! Acestea sunt cele mai proaste săruturi din filme – Evenimentul Zilei

Vedetele de la Hollywood fac dezvăluiri șocante! Acestea sunt cele mai proaste săruturi din filme – Evenimentul Zilei

de Roboțelul @ iDOR.info
vedetele-de-la-hollywood-fac-dezvaluiri-socante!-acestea-sunt-cele-mai-proaste-saruturi-din-filme-–-evenimentul-zilei

Vedetele au făcut un test cu detectorul de minciuni pentru Vanity Fair, în care au fost nevoie să răspunsă câtorva întrebări inconfortabile. În timpul interviurilor, celebrități precum Kate Hudson, Riley Keough și Sally Field nu au mai reținut nimic, și au dat detalii picante despre scenele romantice pe care le-au filmat.

Unele celebrități au făcut însă contrariul, și în loc să povestească experiențele rele, le-au spus pe cele bune. În acest caz se află și Zac Efron, care a dezvăluit că cel mai reușit sărut de pe micile ecrane a fost cu colega sa de platou, Zendaya, atunci când filmau pelicula „The Greatest Showman”.

Actrița Sally Field a dezvăluit în cadrul interviului că a avut cea mai proastă experiență în timp ce filma o scenă romantică alături de Burt Reynolds. Acesta era, de asemenea, la momentul filmării, partenerul de viață al actriței.

Cei doi au jucat împreună în filmul „Smokey and the Bandit”, care a apărut în anul 1977. Întrebată referitor la relația cu Burt Reynolds de la acel moment, actrița Sally Field a declarat că experiența nu a fost bună deoarece partenerul său nu se pricepea la astfel de scene.

De asemenea, actrița Kate Hudson a relevat faptul că sărutul împărtășit pe platou cu Dane Cook a fost cea mai proastă astfel de scenă pe care a realizat-o. La rândul său, întrebat care a fost cea mai rea scenă romantică din filmele în care a jucat, Dane Cook a numit-o pe Kate Hudson.

Și Bryce Dallas Howard a detaliat sărutările sale pe ecran atât cu Chris Pratt, cât și cu Matthew McConaughey, în fața gazdei emisiunii „People Now”, Jeremy Parsons, în 2017. Vedeta de la Hollywood a spus că sărutul împărtășit cu McConaughey a fost unul reușit, însă nu a avut lucruri la fel de bune de spus și despre sărutul din „Jurassic World” alături de colegul său, Chris Pratt.

O scenă romantică era aproape de o vizită la spital

Actrița Riley Keough a povestit în cadrul acestui interviu cum era să îl bage în spital pe colegul său de platou, Andrew Garfield. Înainte de filmarea unei scene în care cei doi trebuiau să se sărute, actrița a mâncat un baton cu arahide.

După ce femeia de la machiaj a aflat asta, platoul s-a închis și scena nu s-a mai filmat în acea zi. Scena romantică s-a amânat deoarece Andrew Garfield este extrem de alergic la arahide, și orice fel de contact cu acest aliment poate avea un efect devastator pentru actor.

Într-o lumină mai pozitivă, actorul Zac Effron a dezvăluit că cel mai reușit sărut al său de pe micile ecrane a fost alături de Zendaya. El a explicat că aceasta a fost cea mai bună scenă deoarece personajele pe care cei doi le jucau aveau o chimie foarte puternică, și în aceste scene, actorii trebuie să devină personajele pe care le joacă, potrivit FoxNews.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Vedetele de la Hollywood fac dezvăluiri șocante! Acestea sunt cele mai proaste săruturi din filme – Evenimentul Zilei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă